Charlieho andílci

45%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Tohle hodně bolelo. Naprosto zbytečný Remake, který si ani nezasloužil spatřit světlo světa. Už verze s Cameron Diaz nebyla žádná velká hitparáda, ale tady se bavíme o pořádně kupě hnoje. Přesně takto nemá vypadat akční komedie. Akce - 0, komedie - 0, nuda - 10.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
4
Televizní seriál ´Charlieho andílci´ (1976) stále Hollywood, jak se zdá, nadále fascinuje a i přes neúspěch seriálového remaku ´Charlieho andílci´ (2011) se pustili do dalšího filmového dobrodružství. Není divu, ženské akční hrdinky jsou dnes in. Jenomže se to opět pojalo jinak a jak se dalo očekávat, tvůrci i s tímto tvrdě narazili. A není divu. Už dle prvního dialogu na samém počátku snímku lze poznat, že to celé má feministické pojetí a to současného diváka prostě nezajímá. Dalším mínusem je bohužel přílišná naivita a nekoncepčnost hlavních hrdinek. Atmosféra snímku se sice hodně přiblížila původní seriálové klasiky, ale diváci jsou už bohužel zvyklí na filmové zpracování režiséra McG z počátku milénia ´Charlieho andílci´ (2000), které sice bylo nemálo přepálené, ale pořád akčně zábavné. Tady naprosto povrchní scénář a neuspokojivé akční sekvence, spolu s neustále se opakujícím důrazem na ženské postavy příběhu, místo toho, aby se soustředilo na příběh, způsobilo, že nad divákem vyhrála nuda a šeď. McG představil holčičí dovádění, jakoby byla děvčata stále v pubertě, ale tady ten nosík nahoru se stal být spíše na škodu, což nakonec také celý snímek pohřbilo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Na starých Andílcích se mi líbilo, že se nebraly tak vážně, nehrály si na komplikovaný hi-tech thriller...a přesně tohle tenhle remake (reboot, sequel či co) dělá. A moc mu to nejde. Akce průměrná, příběh po tisící omletý, ale hlavně zábava skoro žádná.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Občas se to dalo, ale ten film je prostě špatně natočený, škoda těch hereckých výkonů Patricka Stewarta, měl se věnovat něčemu jinému. Holky hezký, ale to je asi tak vše, i ta akce hodně pokulhává, krom potetovanýho nácka, to je řízek, ale jinak nic moc. 38%
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Chápu že pro spoustu lidí tohle bude pakárna prvního kalibru, ale já byl kupodivu spokojen :D fakt nevím proč ale mě se to líbilo, nebudu však lhát kdyby tam nebyla Kristen Stewart v roli kterou tady má, asi by to spadlo na jednu hvězdu. Prostě ta holka byla v téhle roli skvělá.
kknk2
kknk2
2 949 bodů
5.5
Přestože by se věkové omezení někde našlo, mi film připadal dosti dětinský. Ne moc chytrou zápletku obohacovaly průměrné akční scény, hlavní postavy se moc nevytáhly, humor ušel. Avšak musím přiznat, že jsem u snímku neusínala (stopáž je 118 minut), zabavena jsem byla po celou dobu.