Zabít Gunthera

46%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Jediný kdo si zaslouží uznání (kromě Arnieho samozřejmě) je člověk,který pracoval na propagaci tohoto snímku. Podle traileru Killing Gunther působil jako zábavná komedie kde Arnie bude hrát prim. O to větší šok mne čekal,když jsem film začal sledovat. Hodina filmu byla pryč a Arnie stále nikde. Ten se nakonec objeví cca na posledních dvacet minut,které považuji za nejlepší z celého filmu a proto i dávám takové hodnocení. Právě Arnie zde neskutečně válí a hláškuje. Skvěle jsem se těch dvacet minut bavil. Šlo vidět,že film neměl moc velký rozpočet a možná proto jen těch dvacet minut.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
Amatérský vyhlížející snímek balancující na hraně komedie a parodie. Neustále čekání na Arnieho, který to snad rozsekne .. ale ani to se nestalo. Není to nekoukatelná záležitost, spíše taková nenáročná průměrná jednohubka, která mi nic zvláštního nepřinesla.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
5
Že se Arnie komediálních rolí nebojí už dávno víme a tak nemůže překvapit, že vstoupil i do tohoto projektu, na který je ale potřeba si nejprve zvyknout. Stylem jak je natočený by se dal bez skrupulí přiřadit ke stylu Found footage. Vzpomeňme, jak začínal třeba španělský ´REC´. Ano, vidíme pouze to, co natočili dokumentaristé. Atmosféra dějství je příznačná, mnohdy až moc divoká a nepřehledná, ale jinak zásadní a vedoucí k tomu nejdůležitějšímu. Pobavit. No, přiznejme si, že zábava v dokumentárním stylu je hodně těžkopádní. Neustále se přehrává a snaha o komediálnost místy vypadá až zoufale. Ale snaha byla, to se zase musí nechat. A Arnie? No, divák si na něj musí hodně dlouho počkat než se objeví. Komediální role umí, o tom není sporu, jenomže v takovémto snímku vypadající spíše jako zkouška diváků jak něco takového přijmou, svůj talent zatracuje. On ten jeho neustálý úsměv a výraz jak je nad věcí a nikdo na něj prostě nemá se velmi brzy stává až otravným. Takže jak to shrnout. Jedná se o komedii, kde na dokumentární kameru neustále promlouvá zabiják chovající se v podstatě něco jako mluvčí a snažícího se vést partu dalších zabijáků, aby zlikvidovali nepřemožitelného Gunthera. Jenomže jak se později ukáže, ten o nich ví a vždy je nějaký ten krok před nimi. Námět není špatný, v podstatě fungující a jako komedie velice subjektivní. Jen by nemuselo být tolik postav. Ta nepřehlednost je skutečně značná. A otázka na závěr. Jak by takovýto příběh vypadal jako klasická komedie?
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
0
"O Blakeovi by se dalo říct, že je můj kamarád." - "Zabil byste ho, kdyby vám zaplatili?" - "Ano, zabil." Bože, to byla trapárna. Je to tvořené jako dokument/reality show, kde zabijáci povídají televiznímu štábu, jak se chystají sejmout Arniho. Herci hovoří přímo do kamery, protože si věčné povídají se štábem. Ten styl, kterým je to tvořené mně nebavil. Promiň Arni, ale tento počin je nehorázná kravina ani tvoje přítomnost film nijak nezlepšila. - odpad!