LEGO® Ninjago® film

60%
LEGO® Ninjago® film

Ve filmovém dobrodružství ze světa Ninjago se mladý Lloyd, známý také jako Zelený Nindža, společně se svými přáteli, tajnými bojovníky a držiteli titulu LEGO Master Builder, zapojí do bitvy o Ninjago City. Pod vedením vtipem sršícího a učitele kung fu Mistra Wu musí porazit zlého válečníka Garmadona, nejhoršího padoucha všech dob, který je shodou okolností také Lloydovým otcem. (Freeman Ent.)




Recenze: LEGO® Ninjago® film

Kinobox.cz
60%

Ale celé to šlape ještě o něco hůře, než LEGO Batman (který šlapal o něco hůře, než LEGO příběh). Humor není tak kulometný, vizuální nápady nejsou tak úžasné, hudba není tak sofistikovaně vtipná (byť ji opět skládal Mark Mothersbaugh, nikoliv Lorne Balfe)...


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7
Slušná oddychovka,která dokáže pobavit jak děti,tak dospělé. Skrývá v sobě totiž velké množství narážek a různých popkulturních odkazů. Navíc dobře pracuje s žánrem Kung-fu a s poselstvím o hrdinství. Je zde také spousta zábavných momentů,které jsou místy až absurdní a dětinské. Kočka útočící na město je slušný úlet. Příběh celkem odsýpá a stále se snaží nabídnout něco zábavného,aby nenudil. Celkově bych to viděl na dobrých 70%.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Jsou to již tři roky co dorazil LEGO Příběh. Obrovské překvapení které dokázalo dokonale skloubit dětskou fantazii s dospělým humorem. Letos dorazil již jeden spin-off LEGO Batman film který sice fungoval o poznání méně ale pořád dokázal fungovat tak jak se na ochránce Gothamu sluší patří. A překvapivě funguje i druhý letošní spin-off Lego Ninjago film. Takže předně- Hrdinové filmu Ninjago mi nebyli před filmem známí takže jsem téměř nevěděl do čeho jdu. Bavil jsem se fakt od začátku do konce. LEGO® Ninjago® film dokáže zabit děti i dospělé- Dospělý humor ve filmu je a je ho opravdu hodně (Zkuste mi najít 8 leté děcko které pochopí odkaz na Whistlerovu matku či kung-fu filmy) a i když je český dabing slušný, originální verze s Jackie Chanem, Davem Francem či Michaelem Peňou by mě asi potěšila víc. Hlavní myšlenka filmu je vztah Llyoda a jeho podlého otce a o to jak se tito dva dávají dohromady- A závěr jejich příběhové linie dojme tak jak po předchozích 90 minutách má. Sice žijeme v roce 2017 kdy se otcovské otázky řeší ve filmech často ale LEGO Ninjago rozhodně nezaostává. Pohyblivá animace je pořád nádherná, stejně jako u předchozích LEGO filmů. Ninjago sice nemá takovou sevřenost jako původní LEGO příběh avšak s LEGO Batmanem se jedná o další fajn spin-off. A kostičkové univerzum mě nepřestává bavit. Takže se těším na LEGO příběh 2!
Toren
Toren
5 135 bodů
6
6/10. Problém tohoto filmu je ten, že přišel po originálním LEGO Příběhu a po nahláškovaném LEGO Batmanovi, takže jde o třetí pokus v řadě, který na své předchůdce zkrátka a dobře nestačí. Vizuálně je to však pořád pastva pro oči a spousta nápadů potěšilo (kočka!).

Dodatečné informace

Původní název:
The Lego Ninjago Movie (více)
  • USA LEGO® Ninjago® film
  • USA The Lego Ninjago Movie
  • USA Lego Ninjago film
Premiéra v ČR:
21. 9. 2017
Distributor:
Freeman Entertainment
Země původu:
USA
Rozpočet:
70 mil. USD
Tržby:
123,08 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
LEGO® Ninjago® film je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch