Julieta

69%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Drama po Španělsku. Melodramatický styl vyprávění, působí to celkem silně a tajemně. Divákovi není vše naservírováno najednou, ale hezky postupně a tak je pěkně napnutý z toho, co bude dál. JE to natočeno jednoduše a bez příkras. Velmi slušné drama - 70%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Takové odnikud nikam. Celou dobu měl Pedro moji pozornost, protože jsem čekal s čím se postupem času začne vytahovat...jenže tentokrát neměl k ruce tak silný materiál, aby ten průměrný a víceméně nudný děj přebil nějakým silným závěrem.
stantheman
stantheman
2 399 bodů
7.5
Pedro Almodóvar opět ve své formě . Tak jak to převážně Pedro umí , rozmotává nitě vztahu mezi /tentokráte/ matkou a dcerou a opět velmi přitažlivě a zajímavě. Petro nabízí bahenní lázeň v nelehkých vztazích dvou žen...jen si to užít
Lukreczia
Lukreczia
784 bodů
9.5
Své matky většinou pochopíme, až když se samy staneme matkami.... příběh ze života o mezilidských vztazích a především o vztahu matka-dcera, o matce, která se upne na dítě, citově vydírá a manipuluje, protože není schopná žít svůj život po smrti manžela. Zajímavá studie mezilidských vztahů celkově.
Milena107
729 bodů
9.5
Všechny filmy uznávaného a mně osobně velmi sympatického režiséra Pedra Almodóvara, který je proslulý svými filmy o ženách, a to silných ženách a silných lidských příbězích, které se jich týkají, vždycky zaujmou, a zaujal mne i tento jeho poslední. Komplikovaný lidský osud jedné ženy v rozmezí mnoha let je krásně zpracován a nutí k zamyšlení.