Fakjů pane učiteli 3

62%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Hold do třetice se už stejný úspěch nepovedl zopakovat. Tentokrát se podle mne až příliš tlačilo na pilu a spousta scén tak působilo příliš nuceně a trapně. Navíc hlavní hrdinové od prvního dílu neudělali žádný posun a tak se stále opět odehrává to samé jako v předchozích dílech. Žáci zlobí a Zeki je nahání. Aspoň, že ten závěr konečně hrdiny pošunul o kus dál a díky tomu se může tato série uzavřít.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
4
Někdy se má končit s jedním dílem ale ne táhnout to na trilogii. Ano, jednička Fakjů pane učiteli nebyla žádná bomba ale měl zábavný nápad s tím, že se z kriminálníka stane učitel. Jakmile se z toho stal hit muselo se samosebou vymyslet pokračování. A nikoho nenapadlo nic jiného než poslal všechny do Thajska. I přesto, že dvojka je ale znamenitě horší než jednička má alespoň nádherné thajské kulisy. A na ty už trojka sázet nemůže. Třetí díl je ze všech nejhorší. Při tom zajímavých nápadů nemá málo. Těžce ale habruje mezi tím jestli být komedie nebo sociální drama kde by se mělo řešit rodičovské násilí, šikana a nedůvěra sama z sebe. Pořád je to při tom všem ale šílená komedie kde se studenti čipují čipy na psy! Neříkám, že Fakjů pane učiteli 3 není film ve kterém by nefungoval žádný vtip. Například sex o virtuálním 3D sexu byl celkem fajn. Do toho se ale vlečou dětinské fórky které po hodině přestávají být vtipné (a to ten film trvá brutální 2 hodiny!) Zamrzí to především kvůli tomu, že například v závěrečných titulkách je vidět, že do toho obsazení dalo všechno, je vidět, že jde o skvělou partu která si dala na filmu záležet, většina podává uvěřitelné výkony... ale všechno se to ztrácí v nevtipné kaši která prostě neměla vzniknout. Fakjů pane učiteli 3 je bohužel zbytečné pokračování které nemá šťavnatost prvního dílu a ztratilo i tu drzost co měla alespoň dvojka. Celkem tedy zamrzí, že zrovna tenhle film zaznamenal nejsilnější start roku v německy mluvících zemích. Vyložený průšvih to ale není a například hlavní hrdina Zeki Müller v podání Elyase M'Bareka je pořád fajn.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Perfektní zakončení, které vyniká hlavně skvělým střihem, režií a soundtrackem. Není to nejlepší díl, ale ani nejhorší. Má pár trefných momentů a působí velmi živě. Jednička ale nastolila laťku zatraceně vysoko a ani dojemné finále to nedokáže nahradit.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Prostě pecka! Sice to není nejlepší díl této série, ale i tak je skvělý!
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10
Pájos
Pájos
928 bodů
7
Jo řekneme si že je to nejslabší díl ze série. Hudby v tomhle filmu jsou super stejně jako herci.
N333meziiiz
N333meziiiz
661 bodů
6
Nejslabší díl ze všech, řekl bych, že tento díl je jen o trošku lepší než první. Příběh skoro o ničem. Sice tu zde je malý character development, ale né úplně velký. Studenti se prakticky chovají stejně, a to uběhly 2 díly. Humor je stále stejný, ale neurazí."
  • humor
  • žádný character development
zoouška
zoouška
202 bodů
7.5
Ne tento film jsme se vypravily s dcerou, která je studentkou a myslím si, že se v tomto filmu tedy skutečně našla. V průběhu let jsme viděly všechny tři díly a i když druhý díl se nám moc nelíbil, a myslely jsme, že i tento díl bude jen unylým pokračováním dílů minulých - byly jsme mile překvapeny
silentshadow
131 bodů
5.5
Rád bych film jako takový hodnotil kladně, ale nemohu. Jednak viz níže se jedná o pokračování a ne všechny pokračování se zrovna obecně u filmů povedly viz tento film. Za druhé je 3 sice vtipná jako vždy, ale jedná se spíše o film tzv. k odpočinku, jinými slovy po něm chytřejší nebudete a celkově je film takový zběsilý a je vidět, že si s ním filmaři moc práce nedali. Takže 55%
Shellby
Shellby
37 bodů
7
Jako pokračování prvních dvou dílů nic moc, ale jinak celkem povedený film. Bohužel není zde nic moc nového, ale zasmějete se. Jinak se dá film asi považovat za konec série.