Táta je doma

62%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Mne je v podstatě jedno jakou má film ve kterém hraje Will Ferrel kvalitu. Já ho jako komika žeru a každou scénu s ním si užívám. Táta je doma je příjemná oddychová komedie s pár opravdu vtipnými scény. Například scéna na basketbalovém utkání je k popukání. Spojení Wahlberg - Ferrell funguje skvěle,už jsme se o tom také mohli totiž přesvědčit ve filmu Benga v záloze kde si spolu střihli hlavní role.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Ferrell jakožto nevlastní táta posera vs Wahlberg jakožto macho táta, který umí vše na co si vzpomenete. Celé to je strašně čitelné a den poté si nedokážu vzpomenout na nějakou fakt zábavnou scénku (krom závěru). Ale chápu, že i MW si potřebuje někdy odfrknout od náročnějších rolí a chce si zablbnout v něčem takovém.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Táta je doma se podstatou humoru v ničem neliší od buranských komedií Zdeňka Trošky, akorát diváka neunavuje koulením očí a lomení rukama, které je zřejmě jihočeským specifikem. Na druhou stranu počítejte s tím, že nebudete ušetřeni stejně tak důležitých mologů o rodině jako prohmatávání penisu nebo vtipech o onanování. Film vydělal jen v amerických kinech 150 milionů dolarů, po světě se obvykle hraje pod názvem Válka otců a nejlépe jej hodnotí ženy 45+ a ženy 18-29.
FiL44
FiL44
2 649 bodů
5
Velké zklamání. Nečekal jsem nějaký zázrak, ale výsledek je velice rozpačitý. V podstatě si nevybavuji, že bych se ve filmu něčemu zasmál. Jediné, co si z filmu pamatuju, tak je sexy manželka Willa ferrella a to asi vypovídá o tom, jaká tahle komedie je. Kouknout se na to dá, ale den ti to nezlepší. Takový neškodný, nevýrazný, rodinný film.
Edward
Edward
2 481 bodů
3
3/10
Yancl
Yancl
1 020 bodů
6
Story průhledné jako vyleštěné sklo, jedno klíšé za druhým a především stokrát viděné, ohrané. Jenomže tenhle film má 2 tahouny a tím je sebejistý komik W. Ferrell a nabouchaný Marky Wahlberg. Oba herce mám rád, na oba se rád dívám a jsou to především tito dva pánové, kteří táhnou film ze zašedlého průměru a kapku vzhůru. Takže jo, je to blbůstka, ale dobře se na to dívá a člověk se i pobaví.
sugi
752 bodů
0
… asi jsem měl velké očekávání , jelikož mám rád Marka Wahlberga , ale v tomto filmu propadl a dolů tento film ještě táhla přítomnost Willa Ferrela . Zajímalo by mě jestli je vůbec herec , protože dle mě , jeho smysl pro humor je strašně laciný a předvídatelný , možná kdyby ve filmu nebyl , tak bych mu asi dal víc procent , ale takhle je to čistá
Sheemas
Sheemas
737 bodů
5
Rodinná komedie, která v některých případech se nebojí jít do extrémů. Uťáplý nevlastní otec Will Farrell vs. super cool namakaný Mark Wahlberg, bojující o přízeň jedné ženy. Jednoduchý příběh i zápletka s občas povedeným vtípkem a dobrým obsazením, sice se žádný extra zázrak nekonná, ale ve výsledku tento film neurazí a místy i slušně pobaví, navíc mezi Willem a Markem to celkem funguje.
Liki12
446 bodů
6
Skvělá oddechová komedie, s dobrými herci.