Válka skladů v Kanadě

42%
Válka skladů v Kanadě
Válka skladů v Kanadě
Na aukcích po celé Kanadě se každý den scházejí nákupčí, kteří bojují o obsah zabavených či zapomenutých skladovacích jednotek. Pořad Válka skladů v Kanadě je novodobým pátráním po pokladech. Doprovází čtyři týmy, jež se snaží vydělat majlant. Sledujte profesionální život Roye Dirnbecka, známého jako Iniciátor, Cindy Haydenové a Ricka Coffilla – dua tzv. Veteránů, Ursuly Stolfové – Kočky a dvojice otce se synem Paula a Bogarta Kennyových – přezdívaných Gambler a Špunt. Jsou zkušení a oplývají jedinečným instinktem. Společných znalostí, zkušeností a důvtipu využívají k tomu, aby se předčili a přišli si na dobré peníze. Před aukcí mají pět minut na to, aby si prohlédli obsah skladovací jednotky. Dohlíží na ně dražitel druhé generace Don Reinhart. Z náznaků se snaží odhadnout, co krabice ukrývají. Ten, kdo jednotku nakonec získá, si může odnést spoustu harampádí anebo skutečný poklad. O jednotky bojují všemožným způsobem a bez servítků. (oficiální text distributora)


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Miluju tyhle války skladu,ale pravdou je,že Kanada stojí docela za prd. Ta skupinka lidí,kteří jezdí na dražby je opravdu k pohledání. Tolik nesympatických ksichtů jsem na jednom místě dlouho neviděl. Jediné pozitivum na tomto pořadu tedy je samotný nápad. To objevování ztracených pokladů a následné ocenění mě hrozně baví. To podobné platí i pro Války skladů Texas.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
Je to zábavné, někdy napínavé a na druhou stranu mi to občas připadá, že jsou tam některé "poklady" nastrčené. Po shlédnutí několika epizod se celá reality show začíná stávat nudnou a nepřináší nic nového, ale tak to bývá. Kvalita jednotlivých odnoží je závislá samozřejmě na aktérech.

Dodatečné informace

Původní název:
Storage Wars Canada (více)
  • Kanada Válka skladů v Kanadě
  • Kanada Storage Wars Canada
Země původu:
Kanada
Ocenění:
Žádná ocenění