Zase máme plný dům

67%

Zajímavosti 60

  • V původním seriálu, když se Nicky a Alex narodili, Jesse postavil pokoj vlevo (z pohledu diváka) u schodů a vedle koupelny. V restartu je nyní jejich starý pokoj na opačné straně podkroví, kde byla původně šatna, a je také o dost menší než původní pokoj.
  • John Stamos vlastní gauč v obývacím pokoji, který se v seriálu používá.
  • Stejně jako ve 3. sérii seriálu Plný dům nacouvá Stephanie s Joeyho autem do kuchyně. Scéna probíhá téměř identicky, jako když se to stalo poprvé: dovnitř vejde dítě a řekne památnou větu "V kuchyni je auto" (nejprve Michelle, pak Tommy). Způsob, jakým Stephanie po nehodě vystoupí z auta, je podobný. Je použit stejný model auta. Joey křičí: "Moje auto!". Jediný rozdíl je v tom, že na kuchyňském stole bylo jídlo.
  • Joeyho čtyři děti se jmenují po třech slavných komicích: Phyllis po Phyllis Dillerové, Jerry a Lewis po Jerrym Lewisovi a Joan po Joan Riversové.
  • Ačkoli je věta "It's Always Open" známá jako hláška seriálu, poprvé zazněla v 5. epizodě 2. série "Doggy Daddy".
  • Děj druhé epizody první sezóny je téměř stejný jako pilotní díl v originále. Jackson v této sérii přijde o svůj pokoj kvůli Ramoně a je nucen žít s Maxem. V originále Stephanie přenechá svůj pokoj strýci Jessemu a nastěhuje se k DJovi. Také Jackson se rozhodne odstěhovat a ubytuje se u strýčka Jesseho, zatímco v originále se DJ rozhodne odstěhovat a bydlet v garáži, a když Jackson ventiluje své pocity z celé situace, je to téměř stejné, jako když DJ v originále říká, jak se všechno "pořád mění". Shodou okolností je to stejná ložnice, které se vzdá, a používá se stejné uspořádání spaní (nejstarší dostane skříň, prostřední dítě stojí čelem ke dveřím ložnice, nejmladší dostane Michellin starý pokoj).
  • Dave Coulier, který je hrdý republikán a římský katolík, mlčel a souhlasil s vtipy proti Donaldu Trumpovi a náboženství v první sérii.
  • Ani Mary Kate, ani Ashley Olsenová nesouhlasily s tím, aby se v seriálu znovu objevily jako Michelle, protože od jejich posledního účinkování uplynulo již několik let. Mary Kate však vydala prohlášení, že pokud by se jedna z nich měla znovu objevit v roli Michelle, byla by to ona, protože Ashley nehraje od roku 2004.
  • Po několika zmínkách o zpěvákovi, jeho hudbě a fialovém dešti se ukáže, že Stephanie je jeho fanynkou.
  • Pes Cosmo zemřel před koncem 5. série. Členové štábu to oznámili prostřednictvím svých účtů na sociálních sítích, jako je Instagram a Twitter.
  • Třetí sezóna měla osmnáct epizod místo třinácti jako předchozí dvě sezóny.
  • Kdybyste spojili seriály Plný dům a Zase máme plný dům dohromady jako jeden, Jodie Sweetin by byla jediným členem hereckého obsazení, který se objevil v každé epizodě.
  • Adam Hagenbuch (Jimmy Gibbler) se stal stálým členem seriálu ve třetí sérii.
  • Podle Jenny McCarthy-Wahlberg v rozhlasovém pořadu Sirius XM byla Jenny původní volbou producentů seriálu "Zase máme plný dům" pro roli Joeyho manželky Ginger Gladstone. Konflikty s rozvrhem však Jenny zabránily v účasti v seriálu, a tak byla místo ní obsazena Laura Bell Bundy.
  • Všechny rekvizity, které byly použity v původním seriálu, jsou uloženy na půdě Tannerova domu. Například: panenka Rigby, kostým Freda Flintstona, který měl strýček Jesse na sobě, když se narodili Nicki a Alex, Sprayguard 2001 atd. Max se také zmiňuje, že existují domácí videa vysvětlující celých osm sérií původního seriálu s tím, že Michelle na konci dostane amnézii, což se také stane.
  • Prostřední jméno Ashley Olsenové je Fuller. Ashley byla hvězdou původního seriálu Plný dům (1987).
  • Podle zpráv z médií dostávala dvojčata Messittova v první sezóně každý 9000 dolarů za epizodu, zatímco Elias Harger v první sezóně vydělával 10000 dolarů za epizodu. Všem se v každé nové sezóně zvyšoval plat o 4 %.
  • Kostýmní výtvarnice Mary-Kate Killileaová uvedla, že měla představu, jak chce dvojčata Olsenovy v roli Michelle obléknout, protože když byla poprvé najata pro tuto show, nevěděla, zda se dvojčata vrátí, nebo ne, když nastupovala do práce. Killilea řekla: "Těšila jsem se, že jim vtisknu skutečnou newyorskou citlivost. Byla by to naše malá módní hvězda. A myslím, že vtipné by bylo, že Stephanie by se oblékala o něco mladší než Michelle. Myslím, že Michelle by v New Yorku byla dospělá, a Jodie [jako Stephanie] by byla pořád jako jedno z dětí, a já bych si s tím ráda užila spoustu legrace."
  • Michael Campion byl do role Jacksona obsazen v den jeho narozenin.
  • Fernandovo celé jméno je Fernando Hernandez-Guerrero-Fernandez-Guerrero.
  • Candace Cameron Bureová popsala třetí sezónu jako "letní zábavu" s epizodou o 4. červenci. Třetí sezóna byla rozdělena na dvě části, prvních devět epizod vyšlo 22. září a zbylých devět 22. prosince 2017.
  • Italský název filmu Full House (1987) zní: "Gli Amici Di Papà". Název tohoto seriálu je genderově pozměněná verze: "Le Amiche Di Mamma".
  • DJova často opakovaná věta "Je vždy otevřeno!" byla nepříliš jemným vzkazem producentů dvojčatům Olsenovým, že dveře jsou vždy otevřené pro jejich návrat, kdykoli se rozhodnou. Olsenovi toto pozvání vždy odmítli. Na začátku roku 2019 se objevila poslední snaha pozvat Mary Kate a Ashley, aby se objevily ve finále seriálu. Candace Cameron Bureová brzy poté veřejně prohlásila, že dvojčata Olsenovy se "už nikdy nevrátí", čímž bylo zřejmé, že Olsenovy odmítly poslední šanci na účinkování v seriálu před jeho ukončením.
  • V únoru 2018 společnost Warner Bros. odvolala ze své pozice showrunnera Jeffa Franklina po četných stížnostech zaměstnanců na Franklinovo chování, například "slovní urážky vůči zaměstnancům a nevhodné výroky ve scénáristické místnosti, včetně sexuálně zabarvených komentářů o jeho osobních vztazích a sexuálním životě". Podle jednoho ze stěžovatelů měl Franklin také ve zvyku vodit si na natáčení ženy, se kterými chodil, a někdy jim dával vedlejší role v seriálu. Původní stížnost byla podána v anonymním dopise vedení společnosti Warner Bros. během natáčení první série. Společnost Warner následně zahájila interní vyšetřování. Poté, co společnost Warner Bros. našla dostatek důkazů, které potvrzovaly četné stížnosti, rozhodla se neprodloužit Franklinovi smlouvu po skončení 3. série. Od 4. série převzali funkci showrunnerů spoluvýkonní producenti Steve Baldikoski a Bryan Behar.
  • Mary-Kate Olsenová se během natáčení první série provdala za francouzského podnikatele Olivera Sarkozyho. Nikdo z hereckých kolegů dvojčat Olsenových ze seriálu Plný dům (1987) nebyl na svatbu pozván. Mary Kate a Oliver svůj vztah ukončili v roce 2020, tedy v roce uvedení poslední série seriálu.
  • Lori Loughlinová nemohla v páté sérii hrát kvůli své účasti v silně medializovaném případu přijímacího řízení na vysokou školu.
  • Ve druhém díle Stephanie napíše a zahraje píseň s názvem "The Boy Next Door". Píseň nazpívala Jodie Sweetin a je k dispozici na iTunes. Byla vydána ve stejný den, kdy se druhá série stala dostupnou na Netflixu.
  • D.J. často říká větu "Oh Mylanta!" v seriálu Plný dům (1987) a v tomto seriálu. Tuto větu často říkal Mark Linn-Baker v dalším televizním pořadu z produkce Miller a Boyett, Perfect Strangers (1986).
  • Mezi třemi hlavními postavami vždy panuje status quo. Danny (osobnost typu a/perfekcionista), Jesse (cool/hip) a Joey (hloupý/hloupoučký). Ve Zase máme plný dům je DJ typ A, Stephanie je hipsterka a Kimmy je hloupoučká. I mezi dětmi je Jackson hlupák, Ramona je pohodářka a Max je perfekcionista.
  • Podle Ashley Liao hráli psa Tannerových dva zlatí retrívři. Jeden se jmenoval Cosmo a objevoval se ve většině scén, které vyžadovaly detailní záběry nebo specifické psí triky. Druhý, který se občas objevoval v krátkých scénách v pozadí, byl Charlie, domácí mazlíček výkonného producenta Jeffa Franklina. Franklin však později upřesnil, že Cosmo byl jen jeden a Charlie se objevil pouze jako pacient na D.J. zvířecí klinice. Fanoušky zarmoutila zpráva, že Charlie v březnu 2017 zemřel stářím. Během závěrečných titulků premiéry 3. série bylo Charliemu věnováno věnování.
  • Juan Pablo Di Pace daboval Fernandův hlas pro španělskou a italskou verzi seriálu.
  • Šest týdnů po vydání čtvrté série Netflix oznámil, že pátá série bude pro seriál poslední. Brzy poté fanoušci na sociálních sítích zahájili kampaň "Zachraňte Fuller House", v níž žádali ostatní streamovací společnosti a televizní stanice, aby seriál převzaly pro šestou sérii.
  • Škola, do které chodí Ramona a Jackson, se jmenuje Van Atta. Je pojmenována po Donu Van Attovi, který byl producentem téměř stovky epizod seriálu Plný dům (1987). Van Atta se také objevuje na tanečních dresech, které nosí Ramonin tým. Van Atta Junior High je také střední škola, na kterou chodil D.J..
  • Stejně jako v původním seriálu má Danny (Bob Saget) první hlášku v seriálu.
  • Adoptovaná dcera Jesseho a Becky se jmenuje Pamela, což je stejné jméno jako jméno Jesseho sestry a Dannyho manželky, která zemřela při autonehodě nějaký čas před začátkem seriálu Plný dům (1987).
  • Dvojčata Olsenova odmítla možnost zopakovat si roli Michelle Tannerové. Výkonný producent Robert L. Boyett v prohlášení uvedl: "Přestože Ashley a Mary-Kate nebudou součástí Fuller House, vím, jak moc pro ně Full House znamenal, a stále je velmi považujeme za rodinu. Bylo vzrušující sledovat, jak si vybudovaly profesionální kariéru, a podporuji jejich rozhodnutí věnovat se svým módním značkám a různým podnikatelským aktivitám. Vážím si jejich podpory a dobrých přání vůči Fuller House" (Zase máme plný dům).
  • Třetí série měla premiéru 22. září 2017, v den 30. výročí uvedení původního Full House (1987).
  • První originální seriál společnosti Netflix, který má v jedné sezóně více než 13 epizod.
  • Jodie Sweetin a Candace Cameron Bure, které v tomto pořadu hrají dvě hlavní role, se objevily v soutěži Dancing with the Stars (2005). V pořadu Dancing with the Stars (2005) se objevili i dva profesionální tanečníci Val Chmerkovskiy a Maksim Chmerkovskiy. Maksim se umístil na prvním místě v osmnácté sezóně, tedy v sezóně, ve které se objevil Bure.
  • Carly Rae Jepsen zpívá novou verzi znělky seriálu Full House.
  • Becky se zmíní, že s Jessem museli sedm let lézt na půdu. To znamená, že se z Tannerova domu odstěhovali v roce 1998.
  • Studio Fuller House pojme až 300 diváků.
  • Seriál se odehrává dvacet let po skončení filmu Plný dům (1987). Seriál začal v roce 1987. Závěr byl v roce 1995.
  • John Stamos (Jesse) byl po incidentu s řízením pod vlivem alkoholu přijat na odvykací kúru, což si vynutilo odklad začátku natáčení seriálu.
  • V seriálu Plný dům (1987) se objevila epizoda s názvem Fuller House (1991).
  • Candace Cameron Bureová, Andrea Barberová, Jodie Sweetinová a Dave Coulier byli jedinými členy hereckého obsazení, kteří pracovali jako režiséři v zákulisí seriálu, zatímco John Stamos vykonával také dvojí funkci producenta seriálu.
  • Elizabeth Olsenová dostala nabídku na roli Michelle Tannerové, ale odmítla ji.
  • Natáčelo se ve stejných studiích WB (Stage 24 aka "Friends Stage") jako původní seriál. Natáčelo se také na stejné zvukové scéně jako Přátelé. Přátelé se tam začali natáčet po skončení "Plný dům" v roce 1995.
  • Ve shledání 3. série mají Jesse, Joey a Danny na sobě stejné oblečení jako v první epizodě seriálu Plný dům, ale pouze Jesse má stejnou velikost.
  • První díl seriálu Full House se jmenuje "Naše první show". První epizoda tohoto pořadu se jmenuje "Naše úplně první show, znovu".
  • V první sérii se u Tommyho opakuje to, že se často dívá vzhůru a ostatní postavy nedokážou určit proč. To bylo do seriálu vepsáno, když dvojčata Dashiell Messitt a Fox Messitt často rozptylovaly mikrofony nad hlavami herců.
  • Scénograf Jerry Dunn se od Jeffa Franklina dozvěděl, že rekonstrukce domu z filmu Plný dům (1987) bude velmi snadná, protože podle něj jsou původní nákresy kulis stále uloženy v archivu Warner Brothers. Když se však tyto dokumenty nepodařilo najít, musel Dunn projít snímek po snímku několik hodin záznamů epizod filmu Plný dům (1987), které mu posloužily jako jediná reference pro rekonstrukci kulis.
  • Jodie Sweetin utrpěla před natáčením třetí série vážné zranění kotníku a holenní kosti. To bylo do seriálu zakomponováno. Sweetinová uvedla, že to bylo z přeskočení plotu, aby se dostala pro hračku, kterou jí dítě přehodilo. Bylo to přibližně ve stejné době, kdy Jodie úspěšně podala žádost o zákaz přiblížení se ke svému nyní již bývalému partnerovi.
  • Víno, které postavy příležitostně pijí, nese značku "Bure Family Wine", kterou vlastní Candace Cameron Bure (D.J.), její manžel Valeri Bure a jejich vinařský partner Joshua Peeples.
  • Několik fanoušků na internetu sepsalo petici za to, aby se do seriálu v roli Michelle Tannerové zapojila Olesya Rulinová, protože je vzhledově i věkově velmi podobná dvojčatům Olsenovým, která několikrát odmítla nabídku na zopakování role. Producenti se nakonec rozhodli Michelle znovu neobsadit a ta se tak stává jedinou klíčovou postavou z Plného domu, která se do této série už nikdy nevrátí jako dospělá.
  • Do role třetí dospělé hlavní představitelky byly zvažovány Ashley Olsenová a Mary-Kate Olsenová, přičemž roli Michelle měla z důvodu kontinuity dostat pouze jedna z nich, protože obě sestry se od sebe vzhledově lišily už od dětství v seriálu Plný dům (1987). Když však obě sestry nabídku odmítly, roli třetí dospělé hlavní představitelky místo nich získala Andrea Barber.
  • Tvůrci nabízeli tento seriál různým kabelovým a televizním stanicím už od konce roku 2000, ale žádná z nich nepředpokládala, že by mohl být úspěšný. Trvalo několik let, než se k podpoře seriálu konečně přihlásil distributor, společnost Netflix.
  • Loutku pana Woodchucka, kterou Dave Coulier používá, mu daroval moderátor talk show Jimmy Fallon. Původní loutku zničil Daveův žlutý labrador Ranger krátce po skončení seriálu Full House 1995.
  • Poté, co původní majitelé domu odmítli dát svolení k natáčení, byla na pozemku společnosti Warner Brothers postavena replika domu v plném měřítku. Majitelé, unavení neustálými každodenními návštěvami fanoušků, dali dům po uvedení první sezóny na prodej. Dům koupil za 4 miliony dolarů jeho nový majitel, výkonný producent a tvůrce seriálu Jeff Franklin. Prvním Franklinovým krokem jako majitele domu bylo obnovení dveří domu do slavné červené barvy, jak ji vidíme v seriálu. "Pro fanoušky to bude mnohem větší zábava, protože teď bude dům vypadat tak, jako by v něm Tannerovi žili," řekl a dodal: "Je to dárek pro fanoušky, ale i pro mě je zábava, že ho vlastním." V prosinci 2016 Franklin vyzval členy štábu, aby otiskli své ruce do cementových dlaždic, které jsou v současné době vystaveny na dvorku domu. Franklin učinil první plány na přestavbu interiéru domu, aby odpovídal vnitřním kulisám zvukové scény, a proměnil dům v muzeum Full/Fuller House pro fanoušky. Poté, co stížnosti sousedů zabránily pokračování stavby, Franklin nakonec dům během poslední sezóny seriálu prodal.
  • První epizoda je speciální setkání diváků seriálu Plný dům (1987). Tvůrce Jeff Franklin jej nazval "v podstatě poslední epizodou pro fanoušky, kterou jsme nikdy nestihli natočit".