Renegáti

54%
Renegáti
Plakát traileru

Tým Navy SEALS náhodou objeví tajné zlato na dně jezera v Bosně a členové se shodnou na tom, že je dobré uspořádat tajnou operaci a přilepšit si tak na důchod.




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
8
Námět příběhu je nemálo podobný staršího snímku z roku 1999 ´Tři králové´. Ano, i zde několik maníků z armády, samozřejmě tajně, se rozhodne vyzvednout zlato, tentokrát však nacistické. Luc Besson si na ten snímek asi vzpomněl, příběh poupravil, vsadil do jiných reálií a nechal natočit ryze akčně zábavný snímek, kterému ku spokojenosti nic nechybí. A jako obvykle celý koncept pojal v asijském stylu. Nejdříve tu tedy máme válečnou scénu z doby 2. světové války, následuje válečná scéna ze Sarajeva, oslava vojáků a pak už jen ona dějová linka zlatem. Kamera s výpravou jsou na úrovni a i přes rychlé akční scény je vše přehledné. Příběh je nesmírně jednoduchý a v podstatě nic nového nepřináší. Kdo se bavil už u snímku ´Tři králové´, nebo v současnosti třeba u seriálu ´Strike Back´, bude se bavit i u tohoto snímku. Ostatní, kteří to budou brát vážně, budou mít zase smůlu.
TheSompeque
TheSompeque
1 554 bodů
2
Dlouho jsem se Renegátům vyhýbal a měl jsem to tak nechat. Nudnější film jsem neviděl. Příběh je o tom, že se badna z námořnictva rozhodne zachránit zlato nácků, které leží na dně jezera. Do toho je nahání cápek s armádou. Zlato se zachrání, bum, konec. Na tohle se fakt nekoukejte. Radši si pusťte Dannyho parťáky, to je aspoň dobrý heist film.

Dodatečné informace

Původní název:
Renegates (více)
  • Francie Renegáti
  • Francie Renegates
  • Francie American Renegades
  • Francie Braqueurs d'élite
  • Francie Renegades
  • Francie Renegades - Mission of Honor
  • Francie The Lake
Země původu:
Francie, USA
Rozpočet:
66,19 mil. USD
Tržby:
2,6 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Renegáti je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Předplatná


Powered byJustWatch