Kung Fury

81%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Kung Fury je totální šílenost a úlet,který smíchal dohromady vše co mu přišlo pod ruku. Je libo dinosaury? vikingy? Nacisty?a cestování v čase? tak právě pro vás je tento snímek určený. Už jen proto,že se nebere vůbec vážně a chce hlavně pobavit. No a když titulní píseň k tomuto snímku nazpívá samotný Hoff,tak je už úplně vymalováno.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
"Hitler, největší zločinec v dějinách. Ve 40tých letech byl šampionem v kung fu, a změnil si jméno na Kung Führer." Malý dárek pro všechny pamětníky vhskového akčního žánru, který je samozřejmě tak dobrý i díky té délce. Uvidíme, jak se Sandberg popere s plánovaným celovečerákem.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Několik kulervoucích nápadů na 20 minut šílené a proměnlivě vtipné vaty. Neohromilo mě to ani jako fanouška béčkových osmdesátek, i když celovečerák od nějakého schopného scenáristy bych bral.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
10
"Girl we need some action! If we're gonna make it like a true survivor!" Najlepšie strávených tridsať minút môjho života! Kraťas, ktorý svojím nápadom dokáže zastúpiť celú plejádu osemdesiatkových béčiek. Že vám ten film nedával zmysel? Nebojte sa, mne tiež nie. A presne taký aj má byť. Ak existuje ešte lepšia definícia doby Terminátorovej, ako toto, chcem to vidieť. Ako človek, čo sa vyžíva vo všetkom klíšé idem od radosti vyskočiť z kože. Rok, čo rok prichádzajú prepracovanejšie projekty a tento je od srdca ten najúprimnejší, najelegantnejší, ale hlavne ten najvernejší. Prosím si dvojku nech to stojí, čo to stojí! Kto nevyrastal na starých (pre niekoho, už moderných) filmoch bude len krútiť hlavou nad tým, ako mohla táto nostalgická bejkovina zožať úspech. Nech sa ľudia čudujú ďalej, my máme Kung Führera. Pre filmového fanatika povinná kultová záležitosť ako Cameronov Titanic. A, že zo Švédska mimo skupiny ABBA nič dobrého nevzišlo. Nadčasový titul, ktorý vás omladí o 30 rokov a mňa presvedčil, že som sa narodil v zlej dobe, kde sú filmy prehnane realistické, umelé a spoliehajúce na príliš veľa CGI (je, ale pravda, že aj toto je kompletné CGI)...Nutne potrebujem väčšiu dávku akcie!...
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8.5
Dosti velký úlet, který dokázal dát poctu osmdesátkám, kazetám a fandům. Akce, triky i scénář jsou zvládnuty na jedničku, takže se vlastně stačí jen posadit a dívat se, rozhodně to za to stojí.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Nejptákovinatější ptákovina co jsem kdy viděl a ještě k tomu dobře udělaná. Efekty jsou tak suprově laciný až jsou dobrý :-) Ani nevím proč nedávám za pět :-) 83%
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 400 bodů
8
Taková pecka to zase nebyla (kam se hrabe na Danger 5). Ale u některých scének jsem slzu ukápl, nostalgie je sviňa. Hvězdičku navíc dávám za to ZX Spectrum, protože to byl prostě nejlepší počítač.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
8
Jo drogy a talent jsou skvělá věc, především když se sejdou u filmu, ten pak vypadá jako koktejl steroidů a sakra divokých halušek. Na druhou stranu trošku vážněji, je tady vidět opravdu velký talent v mnoha ohledech. Snad to Sandbergovi otevře dveře k zajímavým projektům.
Ombak_Penari
2 764 bodů
8.5
Tahle dokonalá pocta osmdesátkovému braku asi nesedne každému, ale za vidění prostě stojí ať už si o ní pak budete myslet cokoliv. Vidět cool amerického kung fu policistu, jak nahání dírami v čase Hitlera spolu s Thorem, tyranosaurem a vikingskými válečnicemi s kulomety, to vše v dokonalé stylizaci jak z pirátské VHS, to nemáte šanci si snad ani představit. To prostě musíte vidět. Snímek srší brakovými nápady, je to jedna velká smršť přepálených osmdesátkových ikonických výjevů, dokonale namíchaných v naprosto ujetý koktejl. K tomu perfektně padnoucí soundtrack a i David Hasselhoff po dlouhé době s něčím zabodoval - s titulní písní a klipem. Výborný počin, sám bych tak neuvěřitelnou cool šílenost rozhodně nedokázal vymyslet.
FAT_YODA
FAT_YODA
1 510 bodů
10
Nejvíc epických 31 minut v mém životě a zároveň nejlepší video na YouTube. DOSLOVA 100%