Bez návodu

73%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
dlouho jsem to sledoval, jako takovou roztomilou rodinnou telenovelu, ale v polovině mě to nějak chytlo. Film jasně útočí na nejsilnější lidské emoce a to zejména v poslední třetině, závěr vše dorazí a hlavně jsem takový závěr nečekal.. Moc se mi to líbilo a to tento žánr zrovna nevyhledávám.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Ten námět není nijak originální a navíc to prvních cca 20 minut vypadá na dost nesympatický road trip. Jenže pak si to všechno nějak sedlo, hlavní dvojka si to parádně dává, celé to působí hodně příjemně...aby mě to v závěrečné třetině emočně vyždímalo tak, jak to kdysi uměly jenom staré dobré jihokorejské fláky. Velké překvapení.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
presladeny mix mexickej telenovy a dramy s humorom ktory funguje len obcas, navyse to ma nabeh na sudne drama (ala kramer vs kramer) ale to nefunguje uz vobec... momentalne najuspesnejsi mexicky film v americkych kinach...
avenis
avenis
8 145 bodů
8
Sonda do života, která rozhodně stojí za zamyšlení. Má otec právo obelhávat dítě jen proto, aby nemuselo čelit kruté pravdě? Má matka právo dožadovat se svých mateřských práv, když opustila dítě? Jen malá holka má snad právo se zlobit, když je tak trochu rozmazlená a tak malá, že to všechno ještě nemůže správně pochopit. Je tu více věcí, nad kterými lze vrtět hlavou, ale přesto je to bezvadný film. Komický i smutný. Ale dobrý. (4.1.2021)
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
8
Začátek skvělý, super námět a hezké komediální tempo, potom mě trochu zklamalo, že nejde čistě jen o komedii, ale o rodinné drama. Ale film jsem si užil i tak do konce, a nejlepší je, že jsem se pravdu dozvěděl až na konci, která mě dostala. 80%.