The Starving Games

39%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1.5
Další "veledílo" z pera Friedberg - Seltzer. Tihle dva chlápci prostě neví kdy má člověk dost. The Starving Games je jen další z příšerných parodií,které si zakládají na příšerných hercích a kopírování celých scén a filmových postav. Tomuhle se já prostě smát nemůžu.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
trio ZuckerAbrahmsZucker by malo zomriet, aby sa mohli tocit v hrobe, potom co by videli co sa stalo so zanrom parodie od tej doby ked kralovali kinam s "naked gun" a "hot shots!". duo friedberg a seltzer opat nesklamali a prichadzaju s dalsim filmovym odpadom (ak by mal troska sancu v hollywoode tak takto si nejak predstavujem ze by jeho film dopadol)...
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Klasická parodie, u který se spíš stydíte za ty hovada, co tuhle sračku vymysleli, ale tady je jedna věc, kterou jiný parodie nemají,a to je Maiara Walsh, která je příšerně podobná Jennifer Lawrence. Dokonce bych řekl, že umí hrát a to se v parodiích moc nestává. Pár vtipnejch momentů nastalo, ale zbytek je jen trapná hovadina. Pořád je to lepší než Scary movie 5, ale to zase nebylo tak těžký, takže 40% odpovídá kvalitě filmu.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
4
Tohle je prostě totální blbost, ale pobaví.
Evah
Evah
2 145 bodů
5
Taková spíše podprůměrná parodie, vtipy jednoduché, občas něco rozesměje, ale v žánru parodií mám oblíbenější filmy. Každopádně koukatelné to je. Jsou zde vtipně pojaté jména postav, občas něco vyhrocené do extrému, ale v tomto žánru to čekáte. Scéna při výběru postav do arény je dost vtipná a i ta mě přivedla k tomu, abych se na film podívala.