Hvězda kriminálu

71%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 023 bodů
8
Drsné, syrové a autenticky vypadající vězeňské drama jako vyšité. Jack O'Connell zahrál perfektně a mohu snad vytknout jen to, ke konci už přeci jen film působil lehce monotónně a koncentrace sprostých slov v jedné větě je snad na zápis do Guinnessovy knihy rekordů. Přesto parádní podívaná.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Docela chápu, co všechny na tom filmu tolik štve, je pravda, že se děj vlastně skoro vůbec neposouvá a nic vážného se tam neděje, ale pořád to je pro mě úžasné Drama s dokonalým Jackem O'Connellem, je skvělé jak se dokázal vyšvihnout až do takových filmů, zaslouží si to, je to skvělej herec. Zpátky k filmu, jak už jsem psal, nic se tam neděje, ale film uteče hrozně rychle, já myslel, že mám za sebou 30 min a ona už byla nějaká 110 minuta, film mě dost vtáhl do děje a naprosto jsem si ho užil, linka fotřík/syn je skvělá a bejt syn a zjistit tohle o svém otcovi, o kterým si myslím, že je jeden z vůdců vězňů, tak ho asi pobodám a někde ho zahodím... Konec filmu je skvělej a v jednu chvíli mi bylo fakt úzko z toho, co se tam dělo, ale celé to dopadlo tak jak to dopadlo a já jsem spokojenej. 80%
Profilová fotka
Smazaný uživatel
764 bodů
7.5
Mimořádné vězeňské drama, které možná připomene slavné drama Jima Sheridana Ve jménu otce. I tady se ve věznici setkávají otec a syn a jejich vztah není ani trochu jednoduchý. Mimořádně drsný film, který není pro jemné povahy. Na rozdíl od režisérova předchozího filmu Perfect Sense. Jako by chtěl režisér okusit opačnou stranu vesmíru. A podle mého se mu ten výlet zatraceně podařil.