Prostřeno!

39%
Prostřeno!
Kdo přijde na večeři? aneb 5 lidí, 5 dní a 60 tisíc pro nejlepšího hostitele týdne. Zábavná gastronomická show PROSTŘENO! je tu pro vás na Primě již 8.rokem. Pořadem provází od počátku oblíbení herci a moderátoři Václav Vydra a Jana Boušková. (Prima)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2
Když se na televizních obrazovkách poprvé objevilo Prostřeno,tak jsem to velmi často sledoval. Přece jen nahlédnout do kuchyně různým amatérským kuchařům z celé republiky byla opravdová zábava a navíc člověk objeví spoustu zajímavých receptů. Bohužel to co se s pořadem v posledních letech stalo mne nutí jít s hodnocením opravdu nízko. Už dávno to není o vaření. Prima do pořadu záměrně obsazuje podivíny a různé individua,aby přitáhla nové diváky. Mne to spíš,ale odradilo a nad tímto pořadem jsem už zlomil hůl.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
3
Katastrofa. Pokud to má být o vaření, tak prostor pro recepty se v pořadu moc nedává. Nejlépe to odkryl Kazma - kdo viděl, viděl i zákulisí prstřena ve své surové podobě. Lid to asi chce, jinak by to neběželo v televizi 7 let. Já mám alergii už na tu znělku. ( podobný efekt, jako znělka na Ordinaci v růžové zahradě, kdy mi projede mráz po zádech a v panice hledám ovladač )
Had
Had
12 338 bodů
1
Kdysi to byla amatérská kuchařská show, kde se soutěžilo o to, kdo dokáže zajímavěji a chutněji uvařit svým soupeřům; vítězily skutečné kuchařské dovednosti a zkušenosti. Dneska je to trapná reality show, ve které se soutěží hlavně v tom, kdo se dokáže lépe přetvařovat, podrážet, lhát a co nejvíce shodit lepší soupeře, kteří by mohli největšího loosera ve vaření připravit o "zaslouženou" výhru. Čím více psychopatů a sociopatů produkce vybere, tím líp - vaření a kuchařské dovednosti ve spojitosti s přímou a nekonfliktní povahou jsou spíš mínus. Už nezájem :-(

Dodatečné informace

Původní název:
Prostřeno! (více)
  • Česká republika Prostřeno!
Premiéra v ČR:
2. 4. 2024
Země původu:
Česká republika, Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Předplatná

Powered byJustWatch