Mission London

60%

Komentáře a recenze 4

Dle relevance
i
55%

Šmíra potká šmíru - i tak se dá vyložit komedie s nádechem švejkoviny. Neboť její více či méně buranští hrdinové, kteří své černé obchody rozvíjejí přímo na půdě ambasády, jako by dávali najevo: Nás ani Západ nedostane, máme své triky!

F
85%

Príbeh v sebe ukrýva mnoho krásnych scén, a to nemyslím krásu záberu, ale umenie predviesť scénu v tom najlepšom uhle pohľadu. Je to jeden príbeh, ktorý krásne prepája množstvo jednotlivých kratších a spletitých epizód. Či už ide o pracovné príležitosti alebo kriminálne živly, či jemnú romantiku, ktorá sa tu tiež vyskytne.

Č
70%

Všichni si asi všimnete, že ze začátku se děj jen velmi zvolna profiluje, respektive se větví do několika subplotů, určitě směřujících do společného cíle, ovšem doplácejících na slabé pojící prvky. V situacích více, či méně pravděpodobných si možná vzpomenete na zdařilé vtipné povídky klasiků domácích i zahraničních.

M
50%

Napriek výborne zvolenej forme rozprávania sa Mission London radí medzi priemerné filmové adaptácie. Atraktivitu predlohy totiž sabotuje Mitovskiho snaha o komplexnosť zápletky.