Česká RAPublika

63%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2
Film,který vlastně nemá vlastně ani o čem vyprávět,protože česká rapová scéna je opravdu na bídné úrovni. Pokud má člověk uši,tak mu nemůže uniknout,že půlka těhle umělců vlastně nemá ani co říct a jejich texty stojí za zlámanou grešli. Jediná skupina,která měla co říct byla skupina Chaozz. V dnešní době je to snad jen Prago Union za kterým stojí Kato (Chaooz)
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
10
Ráno se probudim - vstanu a jdu SRÁT - jsem si jistej že se mě nebudeš bát. HOVNO mám velký jako tvoje BOTA - nejdu ani ven je tam šílená slota. Radši budu doma SPÁT nebo PRCAT svoji starou nezastavim se ani před její ohradou. V poledne si dám OBĚD - musim něco JÍST- bohužel neumim ani trošku číst. Utratil sem všechny PENÍZE za PIVO- nedám si urcitě vůbec žádný limo. A tak budu jenom PÍT - a zkurvenou depku z toho všeho mít.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
3
Tenhle film je podle mě úplná ztráta času o ničem
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
10
Nevím jestli tohle dokáží ocenit lidé hip-hopem nepolíbení. Spousta "sraček", "zmrdů" a "hulení". To k tomu prostě patří. Dokument parádně vizuálně zpracován, vlastně je tomu tak po všech stránkách.. Jsem hrdý, že je takovýto dokument o českém rapu, zasloužil si ho.
karlik4801
1 942 bodů
0.5
Nikdo mi nebude servírovat tuhle sebranku jako přední české rapery. Trapnou hudbou nikam nedošli ani dnes pomalu k roku 2013. Česká rapublika je dokument bez ducha, bez nápadu, který zaujme. Nedokoukal jsem to do konce, to se fakt nedá. Rap normálně poslouchám, ale tyhle čeští ztroskotanci? Už prosím ne.
Osirys
Osirys
14 bodů
0.5
Ten film muze maximalne zaujmout mlade kteri poslouchaji rap jinak je to absolutni odpad.
Smazaný uživatel
0 bodů
6
Dokument pro příznivce rapu, ostatním nic neřekne!