Doblba!

59%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Já se na tohle spojení Duška a Čtvrtníčka tak těšil a jsem opravdu hooodně zklamaný. Nechci říkat,že je film debilní,protože jsem viděl i horší,ale opravdu zde žádná kvalita není. Pár dobrých fórku nezachrání skoro dvě hodiny trvající nudu,která se potácí od ničeho k ničemu.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Extra černá komedie s dobře zvolenými herci pro tento žánr. Exceluje hlavně Jaroslav Dušek. Je to vlastně strašná blbost a ani to není moc líbivě natočené, ale scénář je dobrý a vynahradila to spousta černého humoru a krátké vtipné úderné scény. Já jsem spokojen, je to prostě osobitý film, který jistě každému nesedne.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
0.5
Bez uzardění přiznávám, že za tohle by se nestyděl ani Ed Wood, tak špatný film jsem snad nikdy neviděl.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Při srovnání s dnešníma ubohejma komediema nemůžu jinak. Ani už nevím kolikrát jsem se smál, létající králíček byl luxusní:-) Starej dobrej Petr Čtvrtníček a jeho hlody, nezklamal. Místama to sice maličko uvadalo, ale nic hroznýho. Dokonce to relativně mělo i příběh. 69%
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
9
Dcerka Karla se jmenuje Valinka, nikoli Lenka.(Ostatně jde o dceru Valerii režiséra Petra Vachlera.) Lenka je Krobotová, náhradní matka Valinky a Karlova druhá žena. Film je skvěle obsazený, je to styl humoru, který mi vyhovuje. Jedna vtipná hláška za druhou. Výborný je zejména otec Josef Muk, skutečný otec Jaroslava Duška Vlasta Dušek To jeho popíjení slivovice při zjišťování odběru energie a ty jeho náboženské hlášky, to prostě nemá chybu. Čtvrtníček je rovněž vynikající a dvojka Polášek a Drozda v rolích obsluhy krematoria, je vážně super. Dlouho bude trvat, než se podaří vytvořit podobnou komedii o Češích a rodinných vztazích. Petr Vachler je jednička. "To je ale nervák!" (babička) :-) Nebo babička říká: „Kdyby mi tak Ježíšek přinesl hrob!“ Její syn povídá: “Ale prosím Tě, co bys dělala s hrobem?“ „No abych si tam lehla!“
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Naprosto absurdní blbost, která má ovšem tu vlastnost, že místy dokáže skvěle pobavit. Ovšem po skončení filmu mi z úst vylezlo slovo blbost. Po herecké stránce mě tam téměř nikdo nebavil, mám alergii na Čtvrtníčka, kterej kde se objeví, hraje pořád stejně a přijde mi jako namyšlenej arogantní frajírek z Prahy. Duška také moc nemusím a zde vypadá jako kašpar, ovšem o jeho filmovém otci a zároveň i reálném se to říct nedá a myslím si, že zde předvedl snad ten nejlepší herecký výkon ze všech. První polovina pobaví, druhou polovinu jsem si málem ukroutil hlavu z krku, protože zde ten přítomný černý humor vůbec nezafungoval a spíše byl trapný.
premontgomery
premontgomery
1 154 bodů
6
Jednoduchý humor, trochu zvláštní, chvílemi připomínající scénky z kinoboxu s Holým a Kohoutem, což je pochopitelné, vzhledem k tomu, kdo film psal a točil. Druhá polovina filmu se pak změní jak v tempu, tak humoru, což mě osobně více vyhovovalo. Námět výborný, zpracování slabší. Většinou mě mrazilo a bavilo pozorovat scény kolem smrti, kde lehce mrazí a humor jde příjemně přes čáru. Střihačské nůžky by filmu prospěly. Někdy méně vtipu (pokusů o vtip) je více, ale jsou tam.
radek-prokopius
radek-prokopius
151 bodů
10
Životní dílo Valerie Vachlerové, Jaroslava a Vlasty Duška, Petra Čtvrtníčka, Petra Vachlera a králíčka Chlupáčka.
  • scénář - i Jan Stehlík
  • Chybí druhý a osmý díl, pokračovat !
Zee
Zee
91 bodů
4.5
Je tam pár dobrejch vtipů a nápad to má, ale Dušek je v hlavní roli hrozně nesympatickej. Tim to režisér úplně zabil:(
Maru
Maru
46 bodů
7
Prostě film za 70%. Nemám, co bych víc řekla:).