Kameňák 2

35%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 409 bodů
0
Asi mi něco uteklo. Zřejmě vtip.
Kamil Fila
Kamil Fila
4 112 bodů
0
Ještě o dost horší než první díl, což už je co říct. (Kdybych na to nemusel pracovně kvůli psaní Troškova portrétu, vyhnul bych se tomu širokým obloukem.) ___ Kamera malinko profesionálnější, objeví se tu i takové vymoženosti jako vizuální gag, zvuk mimo záběr nebo humorný hudební podkres, ale hrozně ruší postsynchrony a dabing. _______ Co se týče vtipů samotných, jsou vulgárnější a tupější než minule, ale nejvíc vadí používání téže hudby, závěrečné písně, naprosto hluché obsazení Vondráčkové a Maxy a totálně rozpadlý děj. Minule to totiž bylo přese všechno sudržnější. Teď už se postavy chovají jako naprostí magoři a není v nich ani kapka životnosti. _____ Situace jsou nejen nevěrohodné z hlediska jakéhokoli realizmu, ale blbé i v žánru jakkoli nadsazené komedie. A hlavně je to všechno příšerně ochablé, s nulovou dynamikou. Nuda a trapnost.
saboter
saboter
3 564 bodů
5.5
Slabota ale co kromě humoru čekat.
harry456
harry456
2 437 bodů
7
Klasická česká komedie, u které se zasměje každý.
tomlery
tomlery
2 141 bodů
3.5
Kameňák nebyl nikdy točen cíleně jako celovečerní veledílo. Pokud ano, pak je asi něco špatně, ale jistě byl tento film točen za účelem pobavení a myslím, že cíl byl splněn. Alespoň u prvního dílu určitě! První díl z celé série je naprosto nejlepší a pak jak už to bývá, to jde do kytek úplně. Najednou se ukázalo trochu děje a vtip šel stranou.
Jura01
Jura01
343 bodů
1
Horší než první film.
vlastimil.v
313 bodů
0
Rádoby vtipný film. Místo toho nuda a hrůza.
pepous
40 bodů
5
Příjemná komedie, která pobaví. Mám raději jiný styl komedií, ale tato mi vubec nevadí a člověk se alespon zasměje. Skvělé obsazení Paulová, Vydra atd.....Líbilo se mi to a myslím si, že tato komedie je jedna z těch lepších od Zdenka Trošky. Vtipy, anekdoty vše zapadá do sebe.