Našrot

57%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
harry456
harry456
2 437 bodů
4.5
Taková hodně slušná oddechovka, u které se sice 90 minut v kuse nesmějete, přesto se ale nasmějete hodně. Filmu dosti škodí první zhruba půl hodinka, kdy vtipu je téměř minimum, poté však krásně nabere na obrátky a začne ta pravá zábava. Konec je hodně povedený happy-end, který sice v normálním životě nemožný, ale koho to zajímá.
michaela159
michaela159
1 045 bodů
6
Sice je to komedie pro puberťáky,což už dávno nejsem,ale celkem jsem se zasmála.Už hodně dlouho jsem neviděla žádnou pěknou komedii,takže tohle bylo celkem dobrý. Rozhodně lepší než pařba na třetí,ta mě zklamala.
Yancl
Yancl
1 020 bodů
3
Tak teda nevím .. podobných filmů je spousta, ale tahle slátanina si vyloženě přeje být vtipná a cool. Jenomže, když do toho tvůrci naskládali tolik přehnaných scén bez jakékoliv kapky promyšlenosti, to je síla i na mě .. diváka, který miluje podobný styl filmů. Úlet to je, šílené to taky je, ale vtipné moc ne .. což je u komedie klíčové. Kopírování povedeného 'PROJEKTU X' jde cítit už prvních minut, ale ta přirozená reálnost je definitivně pryč. No, nehledě na to, že kdyby toho frajeři vypili tolik, jako v tomto "jsme vtipní" filmu, tak by nejspíš skončili v márnici :-)
Waters
Waters
629 bodů
7
Šel bych se ožrat :-D