Twisted Metal

69%

Komentáře a recenze 5

Dle relevance
E
80%

Povedený návrat! Twisted Metal se vlastně vůbec nezměnil, pořád je to ta stará dobrá šílená řežba, stejně jako před lety. Kdo ji měl rád už tenkrát, oblíbí si patrně i tuhle reinkarnaci - až na pár drobností a nedostatků (bude patch?) zkrátka dobrá práce.

b
78%

Twisted Metal nás příjemně překvapil, ale je jasné, že nejde o hru pro každého. Pokud jsou vám ale střelecké bitvy za volanty nejrůznějších vozidel blízké, těžko byste teď hledali povedenější titul. V tomto směru je Twisted Metal trefa do černého.

C
75%

Je to skvěle zvládnutý titul, který přináší takový menší restart v sérii, za což dávám určitě plus. Pomáhá tomu dobře zpracovaný příběh, destruktivnost prostředí a multiplayer. I když s ním jsme si taktéž zažili hodně trablů. Tyto problémy snad nebudou nicméně trvat dlouho a vše by se mělo časem spravit.

B
70%

V čem Twisted Metal naprosto exceluje, je režim pro více hráčů. Příběhový režim lze hrát ve dvou lidech na rozdělené obrazovce, klasická klání pak až i ve čtyřech. Prostřednictvím služby PlayStation Network může soupeřit až 16 hráčů v nejrůznějších kláních.

T
60%

Twisted Metal je graficky zaostalou hrou, jež si však s sebou nese kvalitní koncept předchozích dílů a určité skupině hráčů může dokonce připadat zábavná. Majitelé PlayStationu by se však raději měli poohlédnout po některé z jiných exkluzivitek.