Poslední bojovník

?
Poslední bojovník
Plakát traileru

Šest sportovců odjíždí do nejzapadlejších koutů světa, aby se zúčastnili osmi různých domorodých rituálů a klání. Žijí a trénují s domorodci, kteří je připravují na neuvěřitelné sportovní výkony, jakými jsou třeba zápasy v brazilském deštném pralese či závody kánoí v Nové Guineji… Britská soutěž.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Typická macho záležitost.V této reality-show se chtějí ukázat rádoby borci,že jsou lepší než banda křováků a občas je to docela i zábavné. Sledovat tyhle hošany jak se připravují mezi domorodci je fajn a občas se člověk dozví i něco nového. Což,ale není prioritou tohoto pořadu.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
Parta týpků hodí povinnosti za hlavu a jedou do světa. Ale jako všechna čest a respekt, protože mnohé kulturní zvyky a rituály bych se asi bál podstoupit. K tomu ještě ty disciplíny, na které měli jen chvilku, aby se je naučili a mohli se postavit lidem, kteří je dělají už od dětství. Rozhodně zajímavý pořad. 1. Řada: 70%, 2. Řada: 68%
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Je to díl od dílu! První díl byl skvělej a další už mě tak nezaujaly. Ale pořád mě baví koukat na všelijaké kultury. Díl kde běželi ten maraton byl asi zatím nejnudnější ale obrovskej respekt vůči bojovníkům! neuběh bych ani první kolo! xD Rozhodoval jsem se mezi *** a **** a nakonec to je slabší **** Za ty domorodce x)

Dodatečné informace

Původní název:
Last Man Standing (více)
  • Velká Británie Poslední bojovník
  • Velká Británie Last Man Standing
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění