Útěk z MS-1

64%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
Sunny5
Sunny5
3 178 bodů
8
Velice příjemné překvapení. Skvěle hrající a ještě lépe hláškující Guy Pearce, který táhne celý film tak skvěle, že si ani nevšimnete některých slabších výkonů. Na začátku se sice objevila scéna s motorkou, která vypadala jako z videohry, a která vzbuzuje dojem, že by takto mohl vypadat celý film, což se naštěstí nestalo. Celkově, ale vážně dobrý akční film.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6.5
Vcelku dobrý scifi film a také dobrý hrdina v podobě Guye Pierce.Pěkné prostředí a spousty akce!
farb
farb
2 064 bodů
6.5
Absolutní béčko. V některých momentech těžce nezvládnutý (úvod na motorce a pár - většina- scén s vězni), ale kdykoli je na placu Pearce, tak krom ran, rozdává i sakra úderné hlášky a Maggie Grace je zkrátka kočka. Jo, je to totální hovadina. Ale místy celkem fajn hovadina, která mi dokonale pročistila palici. Dvojka by bodla.
Marchikt
Marchikt
1 585 bodů
4
Chujovina na druhou. Příběh neoriginální jak moje hnědožluté trencle, efekty jak z PS2 (obzvlášť úvodní honička na motorce) a všechno se bere až moc vážně. PS: Konec si nepamatuji, usnul jsem. 4/10
wiecej
1 452 bodů
6
Výborný hláškující Pearce, ale zbytek je už bohužel jen průmerný akčňák, který ničím originálním nezaujme, ale zase neurazí. Díky poměrně krátké stopáži nedochází ke zdlouhavému představování, ale rovnou se jde do akce.
nunupajik
nunupajik
378 bodů
Nebýt mnoha nelogických věcí, kterých si při sledování všimne i naprostý laik a celý film strašně shazují (ehm nikdy jsem neskákal z letadla, natož z oběžné dráhy, ale gravitace bude podle mě působit na lidi i vesmírné stanice stejně v roce 2079, tak jako dnes:D ) mohl by film patřit k hlavním akčním překvapením roku 2012. Celkově je film ale úplně průměrný a body navíc si zasloužil jen tak tak... díky skvělým hláškám Pearce, hezky slizkému záporákovi umně doplněným jeho chytřejším „kolegou“, a pak taky hudbou v titulcích. Slušná akční oddechovka;)
kapi128
318 bodů
3.5
Blbost,snad mozna akce stroji za neco.
Bretislav
Bretislav
242 bodů
5
prumerny akcni film,