Projekt X

67%

Komentáře a recenze 22

Dle počtu bodů
Fanik
Fanik
3 069 bodů
8
Očekával jsem něco podobného ale ne v takhle kule rvoucím pojetí. Tenhle film je hodně ale opravdu hodně dobrý. Sice je pravda že po vcelku slabším začátku se to začíná rozjíždět až u toho kdy ukradnou tomu feťákovi trpaslíka. O nějakém příběhu nemůže být snad ani řeč film se soustředí jen na jedno a to je párty.
karlik4801
1 942 bodů
7
Co se stane když tenhle pozve toho a ten tamtoho. Vznikne z toho 2 tisíce lidí na párty a my sledujeme každý krok kameramana, který sleduje snad každý krok pořadatele párty. Čtyři kamarádi se chtějí stát legendami a chtějí aby všichni věděli o jejich kalbě, ale ono se to hodně zvrtne. Pomalu takový dokument.
N333meziiiz
N333meziiiz
668 bodů
8
Myslim že snad každý student někdy snil o podobné party takového typu.Tento film je dobře natočený musím jen vytknout že 50% filmu divák vidí jen chaos.
jirka-knobloch
jirka-knobloch
379 bodů
7.5
Tak takhle mají vypadat pořádné párty! Natočit kompletní přípravu na obrovskou párty je prostě geniální! Pokud budete chtít tento film zařadit do nějaké kategorie,tak budete muset vytvořit novou kategorii,neboť se jedná o dokonale originální (a hlavně zábavný) film.