Přátelé

88%

Komentáře a recenze 65

Dle počtu bodů
LucylaEwing
LucylaEwing
519 bodů
10
Nevzpomínám si na seriál, na kterém bych byl více závislý. Srdcovka, jejíž postavy (sympatičtější partu asi nikde nenajdete) jsou postaveny do nejvtipnějších situací, které jsme měli tu čest na svých obrazovkách vidět. Nedokážu si ani představit kolik času jsem u tohoto sitcomu strávil... a kolik ještě strávím. PS: Do téhle šesti členné party bych chtěl patřit! :-) 100%
Percabeth
Percabeth
454 bodů
10
Trochu zábavy neuškodí viďte?? ;) Líbí se mi, když se Rachel vždy pohádá s Rosem ;) Já Rachel totiž zbožňuju ;) ale nejlepší humor v tomhle seriálu má Joey a Phoebe :D Ti mě vždy dokážou naplno rozesmát! :D Soundtrack se vám určitě bude líbit, stejně i seriál ;) škoda, že to má jen 10 sérií, ale myslím, že kdyby natáčeli další série, tak by to už nebylo ono ;) http://www.youtube.com/watch?v=nRySZY5oKKk
Liki12
446 bodů
9
Přátelé podle mého žebříčku stále kralují všem americkým sitcomům. Je to proto, že nezáleží jakou sérii nebo jaký díl si zapnu, každý se mi líbí prostě stejně. Za těch deset sérií si dokázali udržet laťku pořád stejně vysoko. Co dodat, Přátelé jsou prostě Přátelé :)
Batista
Batista
445 bodů
10
Bezpochyby nejlepší ksitcom co kdy byl a myslím, že ho asi nic nepřekoná. Koukat na to můžu pořád dokola a ty vtipy se prostě neomrzí. Takže díky celé partě přátel, že nás 10 let bavila a kdo neviděl (což snad nikdo není), tak určitě napravte chybu.
MCeky
MCeky
428 bodů
8
Nestarnúca klasika.
Llucinka
411 bodů
10
Nejlepsi komedialni serial. Zadny jiny v sobe nema tolik situaci "ze zivota" jako prave tento. Spousta dalsich serialu do velke miry napodobuji a kopiruji Pratele. Jiste, i Pratele nekdy napodobili, ale rozhodne nikdy neztratili svou identitu. Obcas je mi ale lito hercu, kteri kvuli sve popularite ze serialu maji problem se uchytit ve filmech.
Dzany
Dzany
408 bodů
10
Král mezi sitcomi? Jednoznačně PŘÁTELÉ! Taky máte kamarády, kterým řeknete cokoliv, dokonce i věci, u kterých víte, že by se jim ostatní jen vysmály? Jestli ano, tak si představte, že vás při to někdo natáčí, udělá z toho seriál a celosvětový kult. Přesně taková je tahle show. Nefalšované přátelství, vtípky, atmosféra americké kavárny nebo bytů, které (což nepochopím) se nikdy nezamykají ;). Pořad, který je obrovskou částí mého života a ke kterému se moc rád vracím.Stalo se nejednou, že by mi u posledního dílu ukápla slza. Tady se musím pozastavit a rozepsat ;) JOEY: Pro mě hlavní tahoun seriálu. Nezapomenutelné hlášky smíchané s jeho "menší demencí ;)" a neodolatelným šarmem jsou úžasná kombinace, která z něho vytváří jednu z nejvtipnějších seriálových postav vůbec. MONIKA: Uklízecí maniak, skvělá kuchařka, krásná manželka. Dá se popsat mnoha frázema, ale stejně si musíte projít všemi 10 sériemi, abyste ji skutečně poznali. A to na ní mám rád. ROSS: Ten nejméně sebevědomý člověk,packal a smolař, se kterým musíte sympatizovat a soucítít od první chvilky. RACHEL: Rozmazlená servírka,co si neumí zapamatovat žádnou objednávku a naprosto novládá vaření kafe. A to na ní mám rád :) CHANDLER: Vtipátek se suchými poznámkami a vtípky, kterým se často směje sám. PHOEBE: Potrhlá kámoška od vedle, kterou si nikde není zcela jistý odkud, jak a proč se tu vzala.
jadsk
jadsk
333 bodů
8
Tento seriál je legenda. Prvá polovica je pre mňa vrcholom komédie, a to aj v porovnaní s veľkofilmami. V 6.sérii začal trochu strácať na kvalite, ale Joey to podržal. Druhá polovica 8. série a prvá deviatej je asi najslabšia časť seriálu, kde už som si hovoril, že mu dám len 4 hviezdy. Záverečnú sériu som však prekvapivo našiel veľmi zabavnou a emocionálnou a záver bol proste úžasný. Rach, Ross, Joe, Chandler, Mon, Pheebs milujem vás naveky. Naj hláška: "We were on a break!!!" Naj hláška vedľajšej postavy (naj vedľajšia postava) "Oh...my...god!" Najviac cool hláška: "How you doin'"
roxet
roxet
293 bodů
10
Nejlepší seriál na světě. Co díl to perla a potvrzuje to i účast spousty hvězd nejen stříbrného plátna. Pro mě apsolutní jednička.