Agent v sukni

52%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
Agent v sukni mě nikdy moc nebral, ale první díl byl alespoň originální a prostě první. Pár humorných scén, předvídatelný děj a spousta kýče. Když už nějakou rodinnou komedii, tak bych si nikdy Agenta v sukni dobrovolně nepustil, naštěstí je pár povedenějších snímků v této kategorii.. V průměru mi z toho nemůže vyjít více, než 50%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Není to zrovna top zástupce z žánru převlíkacích komedií, ale proč ne. Lawrence je sice chvilkama už nesnesitelný, ale celkem to vyvažuje sličná Nia. Škoda, že nebyl víc využitý Howard, kterému ten záporák dost sednul.
lamps
lamps
15 156 bodů
5
Ale já toho Lawrence náhodou docela můžu a tímhle hlubokomyslným a inteligentním snímkem nikdy vyloženě neopovrhnu. Je to možná jenom infantilní zábava pro jedince, kteří si potřebují někdy odpočinout od počítače a usednou k televizi, ale bez předsudků a jedovaté kritiky pramenící už ze samotného castingu se u toho dá docela dobře odreagovat.... A né že ne:-)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Typická přízemní komedie vykrádající nápad z někdo to rád blond a tootsie. Jinak
  • vtip
  • kopírování nápadů
cerfik
cerfik
7 890 bodů
4
Představitel takového toho amerického komediálního zla, kdy se všichni tolik snaží být vtipní, až je z toho snůška trapnosti s občas povedeným gagem a to nemluvím o pokračování, tedy druhém dílu, který laťku k totální demenci ještě pozvedl.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
A mě to bavilo! Bláznivá komedie o bábině, která všecky nečekaně zachrání a všecko skončí úžasnym happy-endem. Ale bylo to vtipný a vůbec mi nevadil ten primitivní příběh. Ten film jsem viděl asi 100 krát a pořád mě baví. A to už něco znamená x) Na **** to neni ale kvůli tomu extrémně nízkému hodnocení tu 4 hvězdu přidám.
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Povedená komedie u které se skvěle zasmějete.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
4.5
Dobře spracovaná vykrádačka v čele s Martinem Lawrencem,který stále čeká na pořádnou roli,která je v nedohlednu.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Jednotka byla celkem fajn.Komedie je to občas i zábavná.Martin Lawrence je dobrý herec.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
8
Nahodou, toto je skvělá komedie, taková originální. Určitě doporučuji. :)