Jedna mezi oči

58%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Nebyl to sice kdovíjaký velkofilm,ale mne se to moc líbilo. Pro Slyho už mám od mala velkou slabost a každou jeho akční roli rád uvítám. Filmu se chopil zkušený režisér Walter Hill a na akci je to velmi znát. Obvzlášť bitka Sly vs. Momoa je hodně dobře provedená.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Při natáčení dalších Expendables si může Arnie ze Slye dělat vesele blázny a posmívat se mu, do jakéže sračky to zase vlezl, protože v tomhle nefunguje skoro nic. Klasická ohraná zápletka, žádná chemie mezi parťáky a monology trhající uši. Slyův chraplák má pořád sílu, ale začíná vážně platit, že co si sám nenapíše nebo nezrežíruje, stojí za starou belu. 3.5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
5
Průměr, který dokonce nemá ani ambice jím nebýt. Stallone, šablonovitý příběh, nezajímavý herci, over the top akce a po skončení vyšumí jak pára.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Celkem dobré tempo. Povedený akční film. Příběhově taky povedené a rozhodně stojí za zhlédnutí.
squirrelpool
squirrelpool
7 017 bodů
4.5
Jedna velká, průměrná šablona. 1. Sylva - zabiják, který je vlastně v jádru dobrák. 2. Někoho mu zabijí. Následuje, zcela neočekávaná, cesta za pomstou. Jinak Sylva a Kang jako parťáci dohromady moc nejdou. Tak, že se aspoň Momoa docela předvedl.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
3
Hlášky: Babtiste: "Když se otočím, tak se pomočím." / Taylor: (Dostane od Jimmyho nějaký prášky.) "Co to je?" Jimmy: "Extrakt ze sněžnýho tygra. Dodává to energii přímo do rozkroku." / (Poté co se Jimmy dozví, že mu unesli dceru.) Taylor: "Co budeme dělat?" Jimmy: "Chci ji zpátky. Dáme jim co chtějí a pak chcípnou!" / Louis: "Kurva!" Jim: "V pohodě?" Louis: "Kvůli tobě jsem si rozlil kafe, vypadám, jako bych se pochcal! Do hajzlu." / Louis: "Proč se vyhejbáš kočce, vždyť je nemáš rád!" Jim: "Nevaděj mi, jen mám na ně alergii." Louis: "Radši se vysekáš, než abys přejel jednu ze šestiset milionů koček?" Jim: "Mrtvá kočka nosí smůlu." / Taylor: "Tak co? Vyšlo to?" Jim: "To se tě netýká." Taylor: "A co říkal?" Jim: "Pěkně mě sereš, nesahej mi na zbraň!" / Morel: "Kde je váš přítel pan policista?" Jim: "To je mi u prdele, to je vaše věc." / Taylor: "Když něco zmastíš a já to zjistím, tak půjdeš sedět." Jim: "Až naprší a uschne." - 30%.
kubas369
4 086 bodů
8
Parádní oldschoolová záležitost, která padne Slymu jako ulitá. Vůbec bych se nezlobil kdyby takových to filmů (v hlavní roli s někym ze starý školy) bylo víc. A Jason Momoa byla sakra dobrá volba.
Fanik
Fanik
3 066 bodů
1.5
Naprostá nuda, která měla vzniknout o 30 let dříve kdy by to byl obrovský hit jenže dnes už tyhle filmy nefungují a hlavně nikoho moc nezajímají, což dokázaly slabé tržby v kinech.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Fajn film,ale spíše průměr. Na jedno shlédnutí dobrý.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
6
Stallone je furt týpek.