Taková normální holka

60%
Taková normální holka
Plakát traileru
Barvitě a efektně vyprávěný film o dospívajících teenagerech - maturantech na americké střední škole, v níž hraje hlavní roli zakřiknutá dívka Lancy. Je jiná než její spolužačky připomínající živé barbie, protože je svá, svět se jí týká mnohem hlouběji a pro své okolí stejně starých vrstevníků je častým terčem posměchu. Snad i proto se stane objektem sázky o královnu maturitního plesu mezi Zackem, premiantem a frajerem maturitního ročníku, a jeho kamarádem Deanem, který je přesvědčen, že upjatá obrýlená Lancy nemá očividně šanci. Kdo se stane královnou maturitního plesu a kdo nakonec sázku vyhraje? O tom pojednává tato příjemná komedie ze studentského prostředí v Los Angeles, která Vás přesvědčí o tom, že láska a přátelství jsou důležitější, než všechny tituly světa.



Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
Scénáristiky velice (ale opravdu VELICE) jednoduchá komedie. Naštěstí je to celé příjemně natočené a především dobře obsazené. Sobotní oddechovka jeko dělaná, nic víc...
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
9
Skvělá romantická komedie se základní a prostou pointou....
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Já ten film mám prostě rád :) Když jsem ho viděl jako teenager poprvé, moc se mi líbil, ale bohužel jsem si nepamatoval název. Druhý shlédnutí přišlo asi o pět let později a já si to užíval pořád stejně :). Není to nic světoborného, ale patří mezi mé oblíbenější komedie. Hvězda navíc je vzhledem nízkému celkovému hodnocení.

Dodatečné informace

Původní název:
She's All That (více)
  • USA Taková normální holka
  • USA She's All That
Premiéra v ČR:
10. 6. 1999
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch