New Kids Turbo

67%
New Kids Turbo
New Kids Turbo
Partičce kamarádů z města Maaskantje se jednoho dne přihodí něco strašného. Všichni z důvodu finanční krize ztratí robotu, nešťastnou náhodou pár z nich přijde io svůj domov a peníze, které jim ještě zbyly, velmi rychle utratí. Bez financí to však v dnešním moderním světě nejde, proto se rozhodli neplatit za nic a vše si brát zdarma, bez ohledu na následky.



JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
7.5
Castingově zvládnuté dobře, vtipy (pokud vám nevadí tento odlehčený typ zábavy) také skvělý a vše jede tak v solidním tempu, že nevidím důvod, proč tento film hodnotit záporně.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Co to kurva bylo? Pár křováků ztratilo práci, tak si řekli, že budou vybírat sociální dávky. Mysleli, že dostanou sta tisíce ale to se mýlili, když jim došli prachy a úřad jim další dávky zatrhnul, tak se nasrali a usmysleli si, že už nikdy nebudou za nic platit. Tím rozpoutali nepokoje a toho si všimla vláda a rozhodla se, že na ně hoděj bombu. A to je asi tak celej příběh. Je to totální nechutná, dementní uplně o hovně komedie, která je ale příšerná prdel! Takhle jsem se už dlouho nezasmál. V tom filmu jde totálně o hovno, ale ty hlavní představitelé jsou prostě boží! Větší hovada do toho filmu dát nemohli. Z policajtů a vlády tam udělali naprostý kokoty, který se střílej navzájem a házej bomby na jiný města. Prostě příšerně vtipná komedie, která ale neosloví rozhodně všechny. Za mě 80%.

Dodatečné informace

Původní název:
New Kids Turbo (více)
  • Nizozemí New Kids Turbo
  • Nizozemí Новые парни турбо
Země původu:
Nizozemí, Nizozemí
Rozpočet:
1,5 mil. USD
Tržby:
8,79 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce New Kids Turbo