Mgr. Radovan Kaluža

67%
Mgr. Radovan Kaluža
Mgr. Radovan Kaluža

"Cítím se jako vítěz, který jde po baru, po butiku a ostatní obdivují ženu a uctívají muže, který ji vede. Uctívají správně, uctívají mě - Radovana.", píše známá internetová celebrita, bloger a zakladatel firmy Banan.cz Radovan Kaluža.

Tvrdí o sobě, že má IQ 160. Sám sebe nazývá intelektuálem, ostatní pak závistivými sockami, neboť mu závidí jeho milionářské manýry. Chlubí se tím, že balí 16 leté holčičky na Stodolní ulici, stylizuje se do role metrosexuála. Zcela vážně se považuje za geniálního. Jaký je ale ve skutečnosti?

Hodinový dokument Mgr. Radovan Kaluža vytvořili studenti píseckých filmových škol FAMO a SVOŠF.




hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
8
Co to je blog? Co to je Banan.cz? Kdo to hergot je Radovan Kaluža?... Česká dokumentaristická nová vlna (takže 15 let stará), kde nechybí časosběrné dokumenty Helenky Třeštíkové nebo experimenty podle Vítka Klusáka. Ohledně samotné osoby Radovana Kalužy, jak ji vykresluje snímek, tak ani není co říct, vždyť ten borec je jak Barney Stinson bez balící kreativy a hlavně bez vnitřní hloubky. Ještě párkrát by se usmál a hergot nevydržím to.. Ty rady jsou k nezaplacení, jako pište si je, chodící klišé, které nepochopilo, že americké komediální seriály typu Přátelé nejsou životní návod. Moje generace žije v době těhle internetových hvězd, kdy můžeš točit cokoli, ale máš z prdele kliku a prostě seš nějakou haluzí slavnej. Lidi mají rádi bizáry a tohle je ukázkové ztělesnění jak sviň! Radovanův rasistický vtip je svatý grál, ostatně tak trošku jako celý tenhle projekt! 75%

Dodatečné informace

Původní název:
Mgr. Radovan Kaluža (více)
  • Česká republika Mgr. Radovan Kaluža
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění