Tři mušketýři

58%

Komentáře a recenze 42

Dle počtu bodů
saboter
saboter
3 564 bodů
5.5
Lechce podivný a ulítlý zpracování tohohle francouzské legendy obsazení ujde 3D zde opravdu nic nezmění akčnost snad převišuje vše sice to dle shlédnout ale jinak pochybuji kdo by film shlédnul a nezajímal se víc o tenhle příběh mušketýru a i uněj si myslim že u fandů to bude eště horší.
HappyPiere
HappyPiere
2 773 bodů
7
A-team ve středověké Francii
Ombak_Penari
2 764 bodů
6
Není to žádné superveledílo, ale jako dobrodružná historická báchorka to funguje vcelku dobře, herci jsou sympatičtí a u každého dílu se více méně dobře bavím. Ryzí odpočinek.
harry456
harry456
2 437 bodů
6
Trochu mě to zklamalo, ale co se dá dělat.
Hare77
Hare77
2 051 bodů
5
Průměr a americká verze klasiky, kde musí být všechno. Už chyběli jen mluvící zvířátka, či Spiderman :( a nebo :) ?
majk123
majk123
884 bodů
9
tento film je naprosto libovej nemám co dodat
Dzany
Dzany
408 bodů
5
Vykrádačka Pirátů z Karibiku, 300 : Bitvy u Thermopyl a Resident Evilu. Film funguje pouze na komediální rovině a to v momentech, kdy to není zamýšleno. Anderson by se měl vzpamatovat a konečně natočit něco pořádného. Nadhodnocené tři za Waltze, perfektně natočený první šermířský zápas a jednu neskutečně vtipnou ''chybu'' v dabingu.
SVOB
52 bodů
4
To je pravda, na názorech kritiků naštěstí návštěvnost nestojí. Díky tomu se ale taky kritici nemusí omezovat a bez okolků a třeba říct, že promyšlenější děj má i návod na přípravu instantní polévky knorr. Jen není ve 3D a nehraje si taky na film.
dusan-pesta
6 bodů
10
Doporučení pro všechny velké „kritiky“ zde, pustě nějakou tuzemskou hovadinku, udějte si k tomu knedl at se jako praví chrapun parádně vyžijete ve vlastní odborné a naduté zajímavosti. Naštěstí to na těch vašich názorech NIKDE nestojí a stát nebude..