Taková moderní rodinka

78%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Ani jsem nedoufal,že by Ed O'Neill mohl nějakou rolí ještě trumfnou postavu Ala Bundy,ale v Moderní rodince se mu to podařilo na výbornou. Seriál je natočený velmi originální formou a hlavně je vážně zábavný. Casting se vydařil na výbornou a hlavně postava Phila mne velmi baví.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
6
Nějak zvlášť mě to nechytlo, proto jsem to opustil velmi brzy. Pravděpodobně by se můj názor změnil (k horšímu či lepšímu), ale to už se nedozvíme.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Kdysi jednoznačně na 5 hvězd, teď "jen" jeden z těch lepších sitcomů. Totálně vládne pako Phill. Viděno S1-S9.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Pro pobavení ideální. Trochu vleklé.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
10
Tu mexikánku chci domů.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8
Vynikající seriál.Celkem úspěch.Mně se tento seriál vcelku líbí.Je to občas i legrace.Ed O Neill hrát umí...
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
6
Mnoho vtipných momentov, ale v polovičke druhej série ma prestal baviť, každá časť je totiž akousi stále sa opakujúcou šablónou.
Miller
Miller
2 220 bodů
8
Fajn pichovinka, když si chcete pustit kulisu při uklízení.
N333meziiiz
N333meziiiz
661 bodů
8
Jako člověk, co vždy měl rád sitcomy, byl tenhle seriál skvělou náhradou za Dva a půl chlapa, Přátele, atd. Musím uznat, že tenhle seriál mě dost pobavil a má tu zcela odlišný humor než Dva a půl chlapa nebo Přátele. V seriálu Přátelé se vždy objevil problém, který později vyřešili; tenhle seriál je spíše o příbězích různých rodin, které se v každém dílu propojují. Nejlepší postava bych řekl, že je tu Phil, který hraje otce tří dětí. Perfektně se pro svoji roli hodí a má ty klasické tatovské vtipy. Samozřejmě v seriálu občas nechybí nějaké ty seriózní problémy.