Dantovské peklo

67%
Dantovské peklo
Dantovské peklo

Předpeklí, chtíč, obžerství, chamtivost, zloba, kacířství, násilí, podvod a zrada! To je devět kruhů pekla, jak je v první části svého proslulého díla Božská komedie popsal Dante Alighieri. Dantovské peklo vás zavede na trýznivý výlet napříč peklem, kde Dante čelí silám zla, ničí démony a monstra neskutečné podoby, jen aby zachránil milovanou Beatrice ze spárů nejvyššího pekelníka - Lucifera. Doprovodný film k oblíbené hře společnosti Electronic Arts Dantovské peklo natočili inovativním způsobem vizionářští režiséři animovaných filmů z celého světa - včetně tvůrčích týmů stojících za nejvýraznějšími animovanými filmy všech dob (Ghost In The Shell, Blood: The Last Vampire, Strážci - Watchmen: Příběhy Černé lodě a Samurai Champloo). 6 režisérů, 6 děsivých vizí pekla, 1 strhující velkolepé dobrodružství!




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Na PSP jsem si málem ohobloval prsty na kost jak jsem pařil tuhle hru. No a když jsem zjistil,že existuje i snímek z ní vycházející,tak jsem si ho musel ihned sehnat. Animace je parádní a akce je zde požehnaně. Jenže z příběhu je patrné,že jde stále jen o snímek vycházející ze hry.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
"Země je jen jiná forma pekla a lidé jsou démoni" Tak tahle věta mě dostala asi nejvíc. On to neni špatnej animák, ale moc mi nesedlo to až moc náboženské vyprávění. Bylo tam moc okecávání. A nejvíc mi vadil konec, kdy mu Beatrice odpustí. Spoiler: Jako když se Beatrice provdá za Satana a Dante vytáhne křížek a ona mu všechno odpustí a hned jde do nebe. To je fakt chujovina. Dokonce se mi ani moc nelíbila animace, která se pořád měnila. Nevím nějak mě to nevzalo. Čekal jsem víc.
saboter
saboter
3 564 bodů
8.5
Velmi povedený film podle božské komedie trochu jinak.

Dodatečné informace

Původní název:
Dante's Inferno: An Animated Epic (více)
  • Jižní Korea Dantovské peklo
  • Jižní Korea Dante's Inferno: An Animated Epic
Země původu:
Jižní Korea, Singapur, Japonsko, USA
Ocenění:
Žádná ocenění