Twilight sága: Rozbřesk - 1. část

51%

Komentáře a recenze 49

Dle počtu bodů
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
6.5
Další zajímavé, ale průměrné zpracování filmu s upíry.
hovorkok
hovorkok
647 bodů
8
Tento díl absolutně překonal má očekávání a všechny předchozí díly, perfektní. A malá rada pro ty, co by se na to chtěli koukat s dabingem - nedělejte to! Když už byly tři díly nadabované stejně, tak nechápu proč na ten předposlední úplně změnili obsazení dabérů, hrůza.
Percabeth
Percabeth
454 bodů
8.5
Moje oblíbená scénka je samozřejmě ten boj, protože v něm je nejvíce akce ;) ale jinak to nebylo nic moc ale zase to nebylo nejhorší ;) kniha byla podle mě lepší ;) :) klidně si ji přečtěte.. je to sice takové dost romantické ale nějaká ta akce tam je :)
Annie555
Annie555
354 bodů
5
No jak začít, rozhodně hezký záběry toho ostrova, bohužel ale Kristen z nějakýho důvodu pořád nešla na kurz herectví. Škoda. Děj je totálně o ničem, v knížce je to hlavně o pocitech Belly a o tom jak prožívá to své těhotenství. Problémem je že Kristen neumí zahrát nic a díky tomu je to hroznej film.
Petra8619
Petra8619
329 bodů
10
Celá série je úžasná. Můžu se dívat pořád znova a znova. Líbí se mi nápad, děj i ty vztahy. Navíc pro nás holky, které sníme o krásné svatbě o krásných šatech o muži, který nás bude milovat věčně. Co víc si přát. Napínavé. A ten konec? Super. Honem už druhý díl. Celý rok jsem s napětí čekal na premiéru druhého dílu. Super, jak se jim to celý rok podařilo utajit.
B3Dr1Ch
B3Dr1Ch
318 bodů
0
odpad
KarlosPHA
199 bodů
5
Děkujeme tady sladky VitvarJane za sladký upozornění... ale my co sjme to viděli, teď víme, že to bylo holko/klučičí. Každopádně to není snímek, kterej poběží v TV a já ho budu chtít vidět. Přetrpěl sjem to a hurá z tmy zase na světlo a komedie ke mě.
Satecek
50 bodů
7.5
I přes počáteční nevolí a nechuť se na ságu podívanou jsem si ji nakonec velice oblíbila.
Twwiggy
30 bodů
10
Moje srdecni zalezitost!!!