Benga v záloze

61%

Komentáře a recenze 37

Dle počtu bodů
farb
farb
2 064 bodů
2
Víc trapný to už ani být nemohlo.
psico
psico
1 671 bodů
4.5
Mno po smrti Samuela L. Jacksona a Dwaynea JOhnsona pro mně asi skončil film :D
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
7.5
Docela dobrý pokus o komedii.
Liki12
446 bodů
6.5
Místy tak tak vtipné! A místy taaaaak blbé! Až se všechny ty odchylky prostě vynulovaly a zůstal jen průměrný blaf. Co psát o nevyužitém potenciálu, hercích, režii a scénáři... Pořád to samé dokola - blbý potká blbějšího, co chtějí být chytrý a chytřejší a to tak, že nahradí blbého a blbějšího, kteří se do té doby jevili jako chytrý a chytřejší. Občas vtipná parodie, když to začne pokulhávat, nastolí se sexuální fraška, když ani ta nepomůže, tak to vyženeme ad absurdum, všichni se pomelou, vyřvou a posekaj a pak se uvidí. No, anebo se ani neuvidí.
mausis
mausis
370 bodů
3.5
No tohle není tak úplně něco, co by mně nadchlo. Komedie to je to ano, ale nic až tak převratného, ani humor tam není nijak originální.Takové komediální B, s konečným pocitem nic moc.A to sice moc Ferrella nemusím, ale tady mi asi vyloženě vadí.No prostě je to takový suchý.
Terabithian
297 bodů
6
Blbý a blbější (což tentokrát překvapivě platí více o postavách než o vtipech) ve službách zákona. Film se naštěstí nenese v duchu úvodních minut, které mají potenciál vystřelit vás do akčního nebe, vinou střihu však připomínají nepřehledný explozivní bordel. McKay včas přeladí na své ozkoušené baletění mezi trapností a vtipností, kdy servíruje vtip za vtipem, padni komu padni. V sále plném diváků, kteří si přišli nechat pošimrat bránici, fungovala Benga výtečně, ale dovedu si představit, že při osamoceném sledování více vynikne jejich dýchavičnost, roztahanost a prázdnota.