Twilight sága: Zatmění

52%

Komentáře a recenze 47

Dle počtu bodů
Annie555
Annie555
354 bodů
No nic moc, ale rozhodně lepší než ten předchozí díl. Kristen je opět stejně příšerná jako v předchozích dílech, triky jsou ale celkem dobrý, to se musí uznat. Vlkodlaci vypadaj trochu přitepleně ale jako vlci vypadaj dobře. Katastrofální série se stává pouze příšernou.
anytsirk
119 bodů
8
Romantika, která se líbí snad každé holce a ta, která tvrdí, že ne, kecá :) :) :). Herecké výkony hlavních hrdinů jsou trochu slabší, ale o to v tomto případě nejde.... Edward je prostě boží a Jacob také není k zahození :) :) :) a ta Bella se tam nějak překousne.
Miu
72 bodů
6.5
Mno, trojka rozhodně lepší než dvojka, o tom nemůže být debat.. nicméně, mimoto, že je to halt sragora pro náctileté, vidím hlavní kámen úrazu v Kristen Stewart. Ne že by snad Robert Pattinson vynikal přehnanou výrazovostí, ale to co předvádí Kristen v roli Belly je vskutku kulturní zážitek. Netušila jsem, že je možné odehrát celý film - dokonce už třetí- s pouze jedním mimickým výrazem tváře. Kristen nám ukázala, že to jde a že je možné za tento výkon získat i nějaké to ocenění! uvidíme, jak se bude tvářit ve čtyřce..třeba překvapí a rozšíří to aspoň o jeden.. co nutno pochválit je úžasná příroda, která je k vidění ve všech filmech série. a bojové scény v trojce jsou vskutku efektní..
jidášek
56 bodů
2
Kristen Stewart zřejmě hodně chlastá a fetuje, protože nevidím jiný důvod k tomu, aby se upisovala k týhle rádobyemocionální žumpě, než honorář. Z mladé generace hereček je jedna z mých oblíbených (v Yellow Handkerchief byla supr, i když si na romantiku moc nepotrpím) a rozhodně bych jí nevyčítal jednoduchý či monotónní výkon, protože postava Belly (jak v knize, tak ve filmu) je přesně taková..Navíc ještě hloupá ****. Nejvíc mě na celé sérii fascinuje to, jak tvůrci dokázali vzít 4 - 5 žánrů, z každého vytáhnout snad to nejhorší v historii kinematografie a literatury, slepit z toho film a přesto je to kasový trhák. A rozhodně nemůžu souhlasit s tvrzením, že je 3. díl nejlepší. Ano, efekty jsou supr (vlkodlaci). Ano, závěrečná bitka je pěkná podívaná. Jenže pro mě je film především o pointě. A ta je i tady stejně prostoduchá, jako v předešlých pokusech. Belle bych doporučil studenou sprchu, psychiatra, Draculu a útratu kapesného v Erotic City.
akcokrul
akcokrul
40 bodů
5.5
Oproti New Moon znatelný kvalitativní posun k lepšímu, i když se stále jedná o filmovou katastrofu. Režisér David Slade dodal alespoň relativní punc osudovosti a zvláště druhé polovině akčnější tempo. Především má ale Eclipse oproti svému předchůdci nějakou příběhovou kostru - bohužel tragické herecké výkony srážejí i sem tam solidně nasnímané scény. Co se ale nedá Twilight sáze upřít je jak vynikající instrumentální hudba tak perfektně vybrané písničky.