Detektivové z Hollywoodu

54%
Detektivové z Hollywoodu
Plakát traileru

Joe Gavilan je ostřílený detektiv. Znavený, ale stále houževnatý policejní veterán, jehož profesionální kariéra je na svém vrcholu, ale soukromý život v troskách. A jak se zdá, jeho partnera K. C. Caldena, se kterým vyšetřuje velmi důležitý případ vraždy, zajímá mnohem více než policejní práce jeho vedlejší povolání učitele jógy a herecká kariéra. Vítejte v kraji s blankytně modrým nebem, palmami a mrtvými těly.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Detektivové z Hollywoodu jsou ten nejprůměrnější film,který si dokážu představit. Není zde jediný aspekt,který by film alespoň trochu ozvláštnil. Hartnett a Ford jsou oba dobří herci,ale ani zde vlastně nemají nic moc co hrát,protože scénář je chabý a děravý jako francouzský sýr.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 443 bodů
4
Rok 2003 a do kin se vřítil další počin z oblasti ´buddy filmů´, který ale jakoby měl rovnou namířeno do propadliště filmových dějin. Nic proti Harrisonu Fordovi a Joshovi Harnettovi, ale scenáristická neochvějnost skutečně předčila veškerá očekávání. Máme tu klasickou policejní dvojici, která zřejmě nezvládá domácí rozpočet, neboť jeden si přivydělává prodejem nemovitostí a druhý cvičením mladých dam. To už i v Americe má policie tak špatné platy? A k tomu všemu samozřejmě vyšetřují případ vraždy. Kromě jedné energické honičky ke konci se však nejedná o nic přínosného a nedej bože, potěšujícího. Během necelých dvou hodin stopáže je už první půlhodina setsakramentsky dlouhá. Udává dějový směr, ale jakoby měl scénárista problém se chytnout té správné koleje. A tak je asi první polovinu příběhu patrná spíše jen snaha dát dohromady nějaký smysl mezi policejními parťáky. A nedaří se a nedaří. Ale ano, v jistém smyslu snímek zábavný je, ale viditelně jakoby tématu či danému subžánru docházel dech. A to tak, že hodně. No nic. Tentokrát se to nepovedlo. Holt, jak se říká, není každý den posvícení.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Film, který se i přes slušné obsazení nedokáže dostat z průměru a je to škoda, protože jak Harrison Ford tak Josh Hartnett hrát umí, ale to by ten film potřeboval v prvé řadě výrazně promakanější scénář.

Dodatečné informace

Původní název:
Hollywood Homicide (více)
  • USA Detektivové z Hollywoodu
  • USA Hollywood Homicide
  • USA Copoi de Hollywood
  • USA Hollywoodi őrjárat
  • USA Hollywood polisleri
  • USA Murha Hollywoodissa
Premiéra v ČR:
4. 9. 2003
Země původu:
USA
Rozpočet:
75 mil. USD
Tržby:
51,14 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch