Halloween II

47%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7
Michael Myers předvádí slušnou vyvražd'ovačku,totálně psychedelický scénář,který celkem funguje a po druhém zhlédnutí (nyní s prodlouženou verzi) dodám lepší hodnocení.Ikdyž je to film jen o likvidaci lidí a k závěru upadá tempo,ale (nejen) celý Hollywood si zakryvá oči a zděšením nedýchá.Násilí po celou stopáž není ůplně můj šálek kávy,ale jde přece o Zombieho práci,při které jsem tohle "trochu" očekával.Asi nejoblíbenější slasherová série.
Fanik
Fanik
3 068 bodů
5
Chtělo to jiného režiséra zajímalo by mě proč Rob Zombie všude sere Sheri Moon Zombie která je bez špetky talentu.
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
0
Pane bože.Co se to stalo ? Oproti remaku je tenhle sequel/reboot naprostou tragédií. Film nemá absolutně žádnou strukturu a vše působí jakoby si tvůrci před natáčením šlehly H.
Shluken
Shluken
1 453 bodů
6.5
Dvojka byla pro mě zklámání, nesmyslné vyvražďování, které místy nemělo pražádný smysl. Myslel jsem že druhý díl, bude taktéž remake na pokračování, ale bohužel jsem se mýlil. Sice navazuje na konec jedničky, ale skoro celé je to holý nesmysl. Psychostavy Michaelovi sestry, byly hodně často nesmyslné a herecký výkon Malcolma McDowella byl otřesný! V tomto díle mi přišlo, že se Rob Zombie už jen věnoval masakru (což on umí) ale na děj a scénář se zcela vyprdl.
Aurus
Aurus
306 bodů
7
Ano je to horší než první díl (remake) ale i tak to je fajn horor který sem si užil.
wolowitz
95 bodů
7
neni to špatnej film, ale nepochopil jsem konec nevím jestli je to tim, že jsem neviděl první díl nebo tím, že jsem blbej.