Saxána a Lexikon kouzel

26%

Komentáře a recenze 36

Dle počtu bodů
Edward
Edward
2 487 bodů
0
0/10
miza
miza
2 336 bodů
3
Tak to se nepovedlo.Dvakrát do téže řeky vstoupit je docela optížné a nebezpečné.Tak to velice často je a zde to platí.
beseda
beseda
1 931 bodů
4
Ale tak jo no .. Zrovna "odpad" bych nedával. Kdyby tam byl trochu lepší scénář a dialogy (tyhle byly opravdu na hranicí stupidity) tak by to byl i fajn film :-)) . Mé hodnocení: 40% (viděno v TV).
Meky
Meky
1 419 bodů
0
Čistě z nostalgie jsem si nenechal ujít pokračování dnes už legendární komedie Dívka na koštěti a i přes hrubě podprůměrná hodnocení jsem to risknul. Dopadlo to tak, že ač byla očekávání nulová, toto pokračování ztělesňuje naprosté fiasko. Je to na plné čáře totální slátanina, hustící do diváka abnormální dávku stupidních dialogů a nepochopitelných scén, dělající z herců šašky a zkoušející prorazit humorem, jež je ovšem tragický! Grafika pohádkového světa je naprosto tristní, vyvolávající dojem hraní počítačové hry. Nefunguje zhola nic, Václavu Vorlíčkovi jsem sice nevěřil, ale touto stupiditou pouze potvrdil to, že "formu" měl ve svých raných počátcích a dnes jeho "veledíla" s přehledem spadají do největších "s*aček" české kinematografie. Závěr? Kdo nemusí, nechť toto přehlédne a nekazí si zbytečně den!
Jura01
Jura01
343 bodů
0
Smutné a zbytečné kopání do mrtvoly užasného filmu. Naprosto vůbec jsem nepochopil kde tvůrci vzali potřebu natočit něco takového. Původní film by skvělý a na svou dobu plný praktických vizuálních efektů. Tohle bylo doslova zneuctění.
b.ewa
b.ewa
75 bodů
0
bohužel jsem to viděla...
petra-svarcova
19 bodů
0
Špatné po všech stránkách, herecké výkony slabé i u skvělých herců (myslím že na vině bude i scénář), filmové efekty jsou výraznější než samotné role a ještě k tomu nejsou ABSOLUTNĚ hezké. Velká slátanina, která nemá vůbec návaznost na původní film (pokud nějaká snaha byla).