Prázdniny

75%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Veronika Rada
Veronika Rada
924 bodů
10
miluji kýč tohoto filmu, je povznášející. Dá se vidět pokaždé když jde v TV i když je nálada.
Sarus
293 bodů
9.5
Romantická komedie s výborným hereckým obsazením. Mám doma DVD a musím přiznat, že si tento film vždy ráda pustím znovu a nikdy neomrzí.
AryaCZE
AryaCZE
253 bodů
8.5
Příjemná, laskavá komedie, s příjemnou atmosférou a krásně vyváženým, prostě výborným (alespoň dle mého) obsazením... Komedii jsem shlédla již dvakrát a vždy se přistihnu, že na snímek civím s roztaženými koutky do úsměvu. Mám ráda i soundtrack a pokud by to bylo možné, hned bych měnila s kteroukoli z hlavních hrdinek. Samozřejmě, že od "osudové" výměny domácností.
richard.strelak
richard.strelak
251 bodů
8
Prázniny u mě vždycky vyhrají nad nafouknutým Love actually. Je to příjemné, lidské a sympatické. Obsazení je nezapomenutelné, biď občas vedou lehce nesmyslné dialogy, ale to zase přidává na lidskosti. Fajn vánoční záležitost.
petas.sl
234 bodů
10
Tak tohle je jeden z mých nejoblíbenějších romantických komedií. Viděla jsem ho snad už asi desetkrát. Mám ráda Diaz i Law. Nehledě na to, že jsem měla to štěstí a procházela jsem se na místech, kde byl baráček Winslet postaven, tedy v anglickém Shere, kde se film točil. To si řikáte, jo tady šla Kate...tady jela Cameron. Tento film řadím k těm, které musím o vánocích vidět!