Oko dravce

70%

Komentáře a recenze 26

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
6
Hloupé, nesmyslné, neoriginální. Prakticky vše v tomhle filmu je okopírované odjinud. Nejvíc asi z Vesmírné odysey a Já, robot. Shia je mi tu navíc neuvěřitelně nesympatický a jeho kukuče mi vážně nestačí. Každý zvrat je vykonstruovaný a jeden je hloupější než druhý. Dobře, uznávám, že jsem se nenudil a je to docela "jízda", ale to mi zdaleka nestačí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Adrenalinová hi-tech akční jízda, ve které mi vadil pouze typický konec ve stylu "made in USA" . __ Po druhém shlédnutí to nadšení hodně rychle vyprchalo a ty 2 hodiny mi chvílemi přišly nehorázně dlouhé. Toho amerického patriotismu tam na můj vkus bylo až moc a do toho to slzopudné tlačení na rodinu....Ne, další promítání už určitě nehrozí - příště si raděj pustím staršího bratříčka "Nepřítele státu". 5/10
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
6
Zábavná, ale jen těžko uvěřitelná hi-tech pohádka.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
8
Jízda na horské dráze se vším všudy - bohužel i s propady, kdy se stále jen těšíte, až zase vyjedete nahoru a hladina adrenalinu ve vaší krvi vystřelí do závratných výšin. Osobně mám trochu problém i s přehledností automobilových honiček a leze mi krkem další variace na kybernetický mluvící centrální mozek, ale Shia je totální frajer a ve chvíli, kdy pobíhá v policejní uniformě vstříc vladním pohlavárům, si mě Caruso totálně získal. A ani ve finále nevadí, že jsou nahackované i ty dráty elektrického vedení a vůbec to celé nedává zhola žádný smysl :). Ubrat mentorských řečiček a rodinných dilemat a šel bych vstříc i tomu absolutnímu souhvězdí o pěti vrcholech.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Big brother se zblázní a jede na vlastní pěst oproti těm co ho vytvořili. spojení dvou naprosto fatálních věcí, špehovat všechny a všechno společně s umělou inteligencí, která si zamane zničit lidi. Vybere si náhodné lidi a plán se dá do pohybu. Není to nejhorší, není to masterpeace, ale já se prostě u této vpohodě akce bavil na jedničku.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6.5
Hmm... tak počkat... kde jsem to už sakra viděl... superinteligentní a dokonalý kompjůtr se zblázní a chce mít nad vším kontrolu... hmm... už vím! Viděl jsem to v Kubrickově Odysee, jenže tam to nebylo zpracované tak postiženě a trapně... hmm... tak nevím. Tak dál... Pořád má někdo pocit, že ta kozatá opice Rosario Dawson umí hrát? A co měly znamenat ty zuby Billy Bob Thorntona? Žeby podprahová reklama na americkou dentistickou asociaci? Nevím... když při filmu musím přemýšlet nad takovými záležitostmi, asi se o dobrou práci nejedná...
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Vynikající akční thriller.Dobré a aktuální téma,technika.Hodnotím 70 procenty.
wop
wop
1 716 bodů
7
Skvělý, lákavý námět, výborně technicky zpracovaný. Bohužel jsem se ale až do konce nevyhnul pocitu, že je mi vlastně docela jedno, jak to dopadne.
psico
psico
1 671 bodů
8
Téma člověk a technika, která se mu vymkne z rukou je snad téma, které bude v naší době vždy aktuání. Pokrok jde tak rychle kupředu, že se může stát, že nás sám nachytá na švestkách a ovládne nás ...
Judinka
Judinka
627 bodů
6
Tak od tohoto filmu jsem určitě čekala více, neboť ústřední téma všudypřítomných kamer a sledovacích technik je čím dál aktuálnější. Bohužel film svojí šanci nevyužil a z mého pohledu se jedná o dosti fádní odnož mnohem povedenějšího filmu - Já, robot.