Hon na myš

69%
Hon na myš
Plakát traileru

Bratři Ernie a Lars mají problém. V jejich domě je myš a nechce se jí pryč. Nepomohou žádné prostředky ani triky a nakonec nebude ani jasné, kdo vlastně honí koho. Snímek Hon na Myš je založen na archetypálním komediálním modelu, v němž se silnější snaží dopadnout slabšího, a přitom dostává jednu ránu za druhou. Hrdiny bláznivé komedie režiséra Gora Verbinského jsou bratři Ernie a Lars Amuntzové, kteří po otci zdědí kromě zastaralé továrny na provázky i zchátralý dům, z něhož se vyklube architektonický unikát. Komedie, jež spolehlivě uspokojí jak dětské, tak i dospělé diváky.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
K dobrému filmu stačí opravdu málo - jedna myška s dvěma smolaři a o zábavu je najednou postaráno. Námět je trošku dětinský,ale je to přece jen rodinný snímek,takže se není čemu divit. Verbinski to natočil ovšem velmi dobře a z této jednoduché myšlenky vytěžil maximum.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Má oblíbená komedie dodržuje po celou dobu vysoce nastavené tempo a skládá se z neskutečného množství bláznivých a opravdu vtipných scén. Zápletka se dvěma dospělými muži neschopnými chytit malou myšku se vám možná bude zdát dětinská, ale Nathan Lane a Lee Evans si své role vyloženě užívají a jejich nápadité a neutuchající bitvy se zdánlivě snadným nepřítelem musí pobavit diváky všech věkových kategorií. Malou, ale naprosto fantastickou roli tu má navíc veterán Christopher Walken, kterého myška zlikviduje fakt vybraným způsobem. Jestliže se chcete od srdce zasmát a odreagovat, pak je právě Hon na myš pro vás tou nejlepší volbou.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Dobrá komedie o velice chytré myšce, která nakonec vyběhne s lidma. Velmi zábavné.

Dodatečné informace

Původní název:
Mousehunt (více)
  • USA Hon na myš
  • USA Mousehunt
  • USA Lov na myš
Premiéra v ČR:
25. 6. 1998
Země původu:
USA
Rozpočet:
38 mil. USD
Tržby:
122,42 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch