Kopačky

70%

Komentáře a recenze 22

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Jason Segel se chopil jak hlavní role,tak scénáře a já se nestačím divit jak dobře mu to jde. Kopačky jsou velmi dobrou komedií,která po většinu doby vyvolává usměv na rtech. Herci jsou výborní hlavně Segel s Kunis a samozřejmě geniální Russell Brand.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
4
Tohle prostě nefunguje. Scénář nic moc, herci jsou neslaní nemastní, režie nijaká a vše směřuje někam, kam to diváka vlastně až tak moc neláká. Promarněná šance a řeči o tom, že je to kultovní film dost nechápu. pro mě podprůměr a nuda.
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Rozhodně nic extra, ale na druhou stranu strašně roztomile naivní a příjemně zahrané, takže všechny přešlapy a klišé se nakonec docela úspěšně zamaskovaly. Jason Segel do své role pasoval výborně, stejně jako Mila Kunis, jejíž krása suverénně předčí i celou havajskou scenérii a mně dokázala už tak pohodový snímek ještě o něco zpříjemnit. Co je mi ale záhadou, je tak hlasitě opěvovaný kult Judda Apatowa - při vší úctě, jakkoli se na Kopačky krásně kouká, opravdu marně hledám jediný dějový nebo emocionální impulz, který by je vyzdvihl z žánrové rutiny a dotkl se toho romantického, co se ve mně snad skrývá, se stejnou láskou a upřímností jako některé filmy Roba Reinera, Jasona Reitmana nebo Lasse Hallstroma..
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Hvězdička navíc za Milu Kunis, jinak celkem žalostné. Natočené to nebylo uplně nejhůř, ale na Jasona Segela už začínám být alergickej. S Matkou se narodil, s Matkou by měl i umřít (umělecky samozřejmě) a nebo by měl zkusit třeba divadlo, tam ho určitě neuvidím:-) Jo a jednou jsem se pousmál a romantiku jsem hledal taky marně. 40%
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
8
"Měli jsme tu stížnosti, že tam hystericky brečí nějaká žena." - "Jo, taky to tu slyším a vypadá to, že jí je teď opravdu moc těžko. Myslím, že to jde z patra nade mnou." - "Jste v nejvyšším patře." Přecitlivělý Jason Segel dostane kopačky! Ženy si přijdou na své, protože Segel hned na začátku ukáže nádobíčko. Chlapům se zase bude líbit Kristen Bell v bikinách nebo Mila Kunis, která má na pánských záchodcích foto - nahoře bez. Když to shrnu kvalitní herci, krásné prostředí a ujetý humor. Komedie mě bavila téměř po celou dobu. - 80%.
Evah
Evah
2 138 bodů
7
Dost dobrá komedie, možná bych ocenila méně explicitních scén, ale spousta věcí mě tu vážně rozesmála. Komedie o chlapovi, se kterým se rozejde přítelkyně po pěti letech a náhodou to oba přijedou překonat na Havaj. On však již s novým partnerem. Hlavní hrdina pro mě bude vždycky Marshall z HIMYM a tady se prakticky chová postava stejně.
Kuca25
2 132 bodů
8
Když jsem viděl upoutávky na film docela mě zaujal. Čekal jsem nějakou průměrnou příjemnou komedii. Film ale předčil očekávání. Při sledování jsem se opravdu zasmál. Je to správná komedie jak má být líbí se mi že se nebojí ukázat nahotu a někdy trochu vulgárnější výrazy. Herecké obsazení skvělé. Jen mi přišlo že byl film utnut moc brzo. Celý děj šel tak hezky plynule a pak konec je jak na horský dráze. Kdyby se ke konci přidalo tak ještě 10 minut navíc tak by to bylo ideální. Výběr místa natáčení se povedl po shlédnutí snímku jsem chtěl jet na Havaj.
psico
psico
1 671 bodů
7.5
Jak se vyrovnat s rozchodem? Vyjeďte si na dovolenou o které sní vaše ex, mno možná ji tam nepotkáte :)