Jeho fotr, to je lotr!

69%

Komentáře a recenze 22

Dle počtu bodů
bidlobox
3 802 bodů
7
Dejme tomu.
saboter
saboter
3 564 bodů
8.5
Pokračování suprové komedie sice scenář šle stranou ale i tak jde o super komedii a co víc eště lepší.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
10
Meet the Fockers patří k filmům, které mají stálé místo mezi mými top komediemi. Jestli čekáte hloubku a poučení, tak tento film není pro vás. Z druhé strany pokud se chcete pobavit, odpočinout si a na nic nemyslet, je právě pro vás. Oproti prvnímu dílu, který mi připadal trochu na sílu, zde vše probíhá hladce a plynule. A duo Hoffman & Streisandová je neodolatelné a dokonalé. A to nemluvím o jejich přístupu k životu. Kéž by takoví lidé existovali i v reálu!!!
roque
roque
2 923 bodů
7.5
Dobré pokračování komedie Fotr, je lotr. Velmi povedené. Zde uvidíme druhou stranu. Velmi originální rodiče Grega. Opět nechybí vtipné situace, tchánovo CIA prověřování možného Gregova potomka a tak. Film neztrácí nic z vtipnosti prvního dílu a zcela se mu vyrovná.
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
10
Dobrý film, sranda, tradiční americká komedie. Mám docela ráda filmy s Robertem De Niro a v tomto filmu ukázal svůj herecký talent a že umí dost dobře zahrát rozzlobeného tatínka. Dobrý nápad a vždy mě dostane originalita scénáristé, protože jméno Gaylord Yebal, to je fakt dobré. To se jim tedy povedlo.
  • Robert De Niro
  • Ben Stiller
  • vtipné
  • dobrý děj a scénář
marvan
marvan
616 bodů
7
Už kvůli tomu hereckému obsazení to není úplně marné.
fiorino
117 bodů
6.5
Skvely film na sobotni vecer