Deník princezny 2: Královské povinnosti

51%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Garry Marshall prostě takové filmy uměl točit,bohužel s přibývajícím věkem klesla i jejich kvalita. Snímek je zbytečně dlouhý a nezachránila ho ani Anne Hathaway a její "průměrný" herecký výkon. Snímek je předvídatelný a naivní,ale občas dokáže vykouzlit zábavný moment.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
4
Opakovaný vtip není vtipem, obzvlášť když ten vtip není ani vtipný, ani dobrý. Příběh princezny Mii je pro mě téměř dnem filmového průmyslu, ale najde se ještě pár filmů o level horších.. toto je pro mě déčko.. najdou se i vážně míněná efka :) Tak snad alespoň teenagerkám se Deník princezny líbil a nemyslím to ve zlém.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
8
Tvorba Disney studia se ani tentokrát nezapře. Jednoduchý příběh, pohádková romantická atmosféra, lehký humor a na správný královský dvůr i patřičné intriky. Nemalý úspěch předchozího snímku byl důvodem k povelu natočit druhý díl. Tentokrát se vše odehrává na královském dvoře, kde se má Mia stát královnou. Jenomže je tady třista let starý zákon, kterého se musí držet. A to je hlavní námět celého dějství, kde nechybí úsměvné situace, city, i na slzy se místo našlo. Snímek má tedy své disneyovské kouzlo, což cílená skupina divaček jistojistě ocení. Ani tentokrát nic pro mladíky.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Pokračování ještě podprůměrnější dívčí romantické komedie.
tomlery
tomlery
2 141 bodů
8
První díl byl diametrálně zábavnější, vtipnější, elegantnější a půvabnější, zatímco v tomto pokračování jde spíše o děj, kdy se novopečená princezna musí zjistit svých královských povinností a nutí jinak sňatku, což vyřeší, jak si dnešní doba vyžaduje. Je sice o něco slabší než první díl, ale rozhodně nejde o ztracený čas.
kikizubik
kikizubik
302 bodů
10
Miluji Deník princezny. :) Mia a její trapasy.