Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu

57%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Tohle pokračování mám ještě mnohem raději než první díl. Už od prvního shlédnutí film patří mezi mé oblíbence. Vlastně ani nevím čím si mě film tak získal,ale já ho prostě žeru. Hudební čísla byla výborná a obsazení studentů také. Závěrečné vystoupení na pěvecké soutěži je vůbec to nejlepší.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
6
Volné pokračování opět přivádí Deloris Van Cartier do role jeptišky, tentokrát však vlivem prosby k nastolení pořádku v místní katolické škole. A to do toho ještě nad školou visí hrozba uzavření. A tak tu máme další příběh dle námětu, který byl zpracován už skutečně mnohokrát. Tzv. ‘školní’ film o nezvladatelných žácích, které se Deloris podaří zvládnout. Tím je v podstatě řečeno vše. Toužebné atmosféry předchozího snímku to však už bohužel nedosahuje. Vlivem již značně provařené šablony je děj hodně předvídatelný a i když opět Whoopi Goldberg srší energií a několik humorných situací je dějově přítomno, prostě to už nějak není ono. Snímek naopak obsahuje více dnes už známých písniček, které příběh velice osvěžují. Jako samostatný film by snad měl svou zábavností určitý potenciál, ale takto jde bohužel o nějaký ten stupínek dolů.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Tak tady si tučňák dost pohoršil. Sestra mě nedokázal už tak dobře pobavit a když, tak ve velice malé míře.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Dvojka taky ujde,ale už to není ono...
alexik789
2 512 bodů
3.5
Dvojka už je totálně o ničem.
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
6.5
Toto pokračování filmu Sestra v akci
  • Whoopi
  • zpěv
Heart
175 bodů
6.5
Dokonalý a vtipný film s oblíbenou W. Goldberg, který však kopíruje prakticky všechny úsměvné scény z prvního dílu a už nenabízí tolik nového, originálního. Fanoušci prvního dílu si ale na své příjdou a zaručeně se pobaví. Trojky jsme se již bohužel nedočkali.