Návštěvníci

80%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
MatyFabi
MatyFabi
681 bodů
10
Woooow !!!! tohle jsem prostě jako malej miloval :D
Kašpárek
Kašpárek
507 bodů
10
Přiznám se že jsem tuto komedii v útlém věku nepochopil. Až když jsem ji shlédl znovu o dost let později tak mi došlo a stále dochází , že to je jedna z nejlepších komedií všech dob. Snad jediná komedie, u které jsem se i po osmém shlédnutí smál o sto šest :) Naprosto skvělý dabing a výborní Jean Reno a snad ještě lepší Christian Clavier v jeho famózní dvojroli. Nejlepší pasáž je asi návštěva zámku, kterou považuji za famózní finále. Chápu, že ta "uhádanost" každému nesedne, ale pro mě to byla naprostá pastva.
dagous
dagous
382 bodů
10
Herecký koncert a výsledkem je úžasná komedie. Tahle dvojka, super kostýmy a bezva děj - to je recept na prochechtaný den. I když jsem film viděla mnohokrát, jsou scény u kterých se válím smíchy.
Stoupa34
270 bodů
10
Od začátku do konce mám křeč v bránici, slzím smíchy a i kdybych ten film viděl stokrát, budu se smát zas a znovu. Rozhodně doporučuji verzi na DVD než předabovanou pro televizi. V televizním překladu jsou hlášky dost osekané.
Funny
Funny
59 bodů
10
Pro mě jedna z nejlepších komedií všech dob. Snad jediná komedie, u které jsem se i po osmém shlédnutí smál o sto šest :) Naprosto skvělý
  • Christian Clavier
  • dabing
  • humor
tomas-krenek
54 bodů
10
Nejlepší film z celé komediální trilogie.
  • super tandem: Jean Reno a Christian Clavier
  • Scénář
  • Humor :-)
Smazaný uživatel
0 bodů
10
Po dlouhé době komedie, u které jsem slzel smíchy!