Equilibrium

75%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
kknk2
kknk2
2 955 bodů
6
K mé nelibosti se Equilibrium příliš podobá filmové adaptaci 1984, proto mě svět, ve kterém se příběh odehrává, vyloženě otravoval. Avšak role Emily Watson mě dokázala vytočit ze všeho nejvíc - podstata její přítomnosti ubírá na serióznosti a přiživuje naivitu. Plus vidím (jako vždy) v Christianu Baleovi, štěněti a v té troše akce. 65%
psico
psico
1 671 bodů
8
Nápadně se podobá matrixu ale to mi při sledování tohodle snímku ani trošku nevacilo. Cleric byl pěknej řezník a když už se do nějaké akce pustil stálo to za to, jen škoda, že až na finální boj, mi přišli všichni soupeři jako panáci. Nikdo se ho ani nedotkl, žádný škrábanec ale tak to asi mělo být.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9
Velice povedeny film s charismatický Bale je opravdu na co se dívat.
Jakub.Selesi
Jakub.Selesi
1 166 bodů
8
Po pravdě, když jsem to viděl poprvé nijak mě to neoslovilo, ani nenaplnilo, ale po druhé shlédnutí, jsem na to podíval z jiného úhlu a zjistil jsem, že je to výborný snímek... Povedená scénář, nezaměnitelná hudba a famózní kamera, tvoří z filmu velkolepý zážitek, na který rozhodně stojí za to se podívat.
gombikvuchu
39 bodů
9.5
Mnoho rokov moja srdcovka a najoblubenejsi film. Po pribehovej stranke to pre mna v tom case bolo nieco nove, hudba bola perfektna, herecke vykony boli ocakavatelne fantasticke. Od tejto doby s nadsenim sledujem kazdy dalsi film, kde sa Bale objavi. "And I, being poor have only my dreams..."