I Love You Phillip Morris

70%

Komentáře a recenze 35

Dle počtu bodů
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
9.5
Velmi hezký film s hvězdným obsazením, Jim Carrey a Ewan McGregor. Příběh nechtěného dítěte, který byl adoptován ortodoxní rodinou, vyrůstal tal, aby ho všichni měli rádi. Stal se policistou, oženil se, měl dceru, hrál v kostele. Po autonehodě se rozhodl změnit svůj život a naplno ukázat, že je gay. Nákladný životní styl ho dostal do vězení, kde se setkal se svou životní láskou. Navíc podle skutečné události.
wop
wop
1 716 bodů
7.5
Životopisná komedie o jednom neobyčejném kriminálníkovi, která ze svého tématu ždímá 110 procent a až do konce nepřestává bavit. Ještě štěstí, že ústřední dvojici ztvárnili dva největší chameleoni v Hollywoodu, jinak bych jim snad musel jejich homosexuailitu uvěřit. Tohle rozhodně není film pro homofobní jedince.
petr-hnyk
1 542 bodů
6
Trošku překombinované, ale zasmál jsem se...
davsuch
davsuch
1 057 bodů
8.5
Tento film je jeden z nejzajímavějších hereckých počinů Jima Carreyho. Role hlavního hrdiny mu skvěle padla. Z mého pohledu jeden z nejlepších Carreyho filmů. Scénář na základě knihy a skutečnosti zobrazuje život jaký je a myslím si, že by v Hollywoodu nic tak úžasného, zábavného, nevšedního nikdy nevymysleli.
  • jedna z nejlepších "vážných" rolí Jima Carreyho
  • skvělý herecký výkon Ewana McGregora
  • příběh na základě skutečnosti
  • svižné a poutavé vyprávění
  • standardní kvalita režie
  • kromě tématiky homosexuality nic nového
sek
427 bodů
7.5
Mnohem divočejší a mnohem vtipnější Zkrocená hora s výborným Jimem Carreym a skvostným Ewanem McGregorem v hlavních rolích. Po tomhle filmu PROSTĚ NEVĚŘÍM, že Ewan není gay! :-)))
Kverulant
Kverulant
222 bodů
8
Skvěle úchylný film se zajímavým příběhem, nutné shlédnout už jen kvůli tomu, jak si obě hvězdy užívají hrání gay páru, obzvláště Ewan McGregor je super teplej.
slava123
53 bodů
dobrý film