Pevnost Boyard

69%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Už jako malý capart jsem tento pořad sledoval. Bylo to vždy pořádně napínavé a plné originálních postav. Nejvíce mi snad v hlavě utkvěli postavy Kebule a Klíčníka. Seriál se za ta léta dočkal mnohých předělávek,ale koncept pořadu zůstal zachován a to je hlavní.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
7
Jako malý kluk jsem sledoval Boyard a hltal jsem každý úkol. Na dlouhá léta jsem tuto soutěž úplně vynechal a účast Čechů to opět oživila. I když Otec "Fura" v podání Jana Rosáka je trošku.. no není to ten pravý Otec Fura, jak si ho pomatuji ( děsivý s chrapalvým hlasem ).
xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
8
Další ze "seriálů", které jsem kdysi pravidelně sledoval. Asi nejlepší reality show. Žádné hloupé problémy rádoby zpěváků, ani sledování ponorky ve vile. Tady šlo o adrenalin a byla to zábava. I když dnes už by to ztratilo lesk, mělo to svoje kouzlo a já bych se na pár epizod kouknul bez váhání i dneska.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
V devadesátých letech to byla naprostá pecka, protože to bylo originální a něco takového se téměř nevysílalo. V dnešním světě přehlceném právě takovými soutěžemi ztrácí Pevnost Boyard rychle svojí cenu. Znovuotevření pevnosti s kozatou blondýnou to jenom dokazuje..
bidlobox
3 802 bodů
9
Nezapomenutelná znělka. Rada dne otce Furata. Legendární televizní soutěž.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8.5
Nezapomenutelná znělka je vzpomínka na staré dobré časy.Soutěž,které se už těžko některá vyrovná.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
7.5
Tahle soutěž mě jako malého strašně bavila. Nápadité disciplýny, úžasná znělka a zajímavé prostředí. Moderní soutěže podobného typu prostě něco postrádají. Splolečně se Stopami Xapatanu zapsané v mých vzpomínkách. Baví mě to překvapivě i po letech. Mám hold rád 80. a 90. léta.