Útěk na Horu čarodějnic

63%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Klasický béčkový sci-fi dobrodružný filom plný podprůměrné akce, prapodivných efektů a nesmylsných situací, s happyendem. Už ta muzika předem předurčuje, že věe dobře dopadne a bude to spíše průměrná podívaná.. a stalo se. 55% s přihnouřeným okem....
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
7
Snímek by se dal považovat za remake filmu z roku 1975, ale jak se nechal slyšet samotný režisér Andy Fickman, jedná se jen o novou kapitolu. Divák nechť tedy posoudí sám. Dějová šablona je stará snad jako samotná vize o setkání s mimozemšťany. Vlastně je to v podstatě stejné jako E.T. Mimozemšťan, jen místo dětí tu jsou dospělí a místo jednoho mimozemšťana tu jsou dva v podobě dvou lidských dětí. Chlapce a dívky. Jinak hon státních agentů a úprk před nimi ve snaze se dostat ze Země je stejný. Jen ten závěrečný doják nefunguje tak, jak by měl. Dwayne Johnson však tady prokázal že má určité charizma a že i takovéto filmy zaměřené na mladé diváky umí velkolepe pozvednout. Příběh plný akce, napětí a vizuálních CGI efektů. Stále se něco děje a tak není nudného místa. Zkrátka popkornová zábava se vším všudy. Škoda jen té předvídavosti. To ucelený filmový zážitek docela kazí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Jak mám pro Rocka slabost v posledních letech, o to víc jsem ho nemusel v těch jeho hereckých začátcích. Tady to taky hned vedle Gugino, Hindse a malého Bjorna bylo jasně vidět, kdo chyběl na hereckých lekcích. Na druhou stranu mi ten film dost rychle utekl, pořád se tady něco děje a to se taky cení.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Slabší podívaná. UFOni jako děti? Děj plný nelogičností a to i přes to že v Sci-Fi by nelogičnosti měli být akceptovány? Dwayne dostává stále takovéto role (ne) na tělo. Škoda talentu.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Bavil jsem se, to nepopírám, ale nevím, jestli se to dá nazvat dětským filmem, jestli tohle Walt Disney točí pro děti v USA, tak jsem rád, že zde dětem můžeme pustit naše české pohádly. Protože zde je akce, střílí se, a to docela hodně, no nevím. Z pohledu mého dospělého oka říkám, že jsem se bavil, sice po příběhové stránce je to směšné, ale to kompenzuje herecké obsazení a nepřetržitá akce. Taková průměrná (ne)rodinná podíváná, která si sama ze sebou neví rady jestli bude akčním filmem nebo dětskou kravinou. Nakonec je zde od každého trochu.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Tak nadějný příběh a nakonec to byl více méně průser a nuda, až na pár momentů. Dwayne celkem rychle rozdýchal, že veze emzáky, ale budiž. efekty a akce byla více méně strašně nezáživná, předvídatelná a prostě nudná. Celkově film svojí jednoduchostí určitě pobaví, jenže za týden už ani nebudete vědět, že jste něco takového viděli.
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Nejde o nic zas tak velkého ale o typický film pro děcka a to se ukazuje začátkem konce a skoro furt ale za to
  • herci
  • druhá půlka filmu
  • nic velkého
  • prměr příběhu
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8
Zase jednen odpočinkový ale pěkný film.
Medúska
Medúska
947 bodů
6
Příjemná a svižná dětská sci-fi. Hlavními hvězdami jsou zde dvě mimozemské děti, které Dwayne Johnson jen herecky doplňuje. Příběh je jednoduchý, ničím extra nepřekvapí. Triky jsou však výborně udělané. Ti, kteří nečekají film na Oscara, budou spokojeni.